![]() |
Rakı Ve Balık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rakı Ve BalıkRakı ve Balık ![]() Gün Batıyor ![]() Kızılla mavi birbirine karışıyor ![]() Masada buzlu bir rakı, güzelim lüfer eşlik ediyor ![]() Deniz alabildiğine uzanıyor önümde ![]() Uzakta beyaz bir yelkenli ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız değilim, en iyi dostlarım yanımda ![]() Rakı, balık, mavi ve deniz ![]() ![]() ![]() Keyifle bir yudum alıyorum rakımdan ![]() Anason tadı genzimden aşağı inerken gözlerimi kapatıyorum ![]() Mavinin huzurunu yaşıyorum ![]() Aynı anda denizin o müthiş kokusunu çekiyorum içime ![]() "Yaşamak bu" diyorum içimden ![]() Sessizlik bozulsun istemiyorum ![]() Roka yapraklarının arasında sakin sakin yatan lüferin, ızgarada tam kıvamında pişmiş etinden bir çatal alıyorum ve az önce rakıyla tatlandırdığım ağzıma atıyorum ![]() İşte muhteşem buluşma ![]() ![]() ![]() Balığın o eşsiz tadı dilime ve damağıma yayılırken tanrıya bu nimet için bir kez daha şükrediyorum ![]() Uzaklardaki sevgili geliyor aklıma ![]() Azeri bir şarkı takılıyor dilime ![]() "Biz bu sonbaharda buluşacaktık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasreti, sevginin vefasızlığını en iyi anlatan şarkılardan biri ![]() ![]() ![]() Mırıldanmaya devam ediyorum, "Taşlara mı döndü kalbin gelmedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilinin gözlerinin içine bakarak yudumlamak rakıyı, denizin bize verdiği en güzel armağan olan balığı birlikte tatmak ne büyük bahtiyarlıktır ![]() ![]() ![]() Rakı ve balık tanığı olur sevdanızın ![]() Birbirinize aşk sözcükleri fısıldarken balığınız gülümser, rakı daha bir "şeker" olur ![]() O mutluluğun bir parçası olmaktan dolayı keyiflenir onlar da ![]() Mutluluğunuzu artırmak için daha çok çabalarlar sanki ![]() Güneş denize batıyor, tamamen kayboluyor, mavi laciverte dönüşürken dilimdeki şarkı değişiyor ![]() ![]() ![]() "Senin alev gözlerin eritse şu ruhumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yudum daha alıyorum rakımdan ![]() Aşk yayılıyor içime ![]() Hava serinliyor, tuttuğum zaman içime tarif edilmez bir sıcaklık yayan ellerini arıyorum ![]() Kentin ışıkları yanmaya başlıyor birer birer ![]() Tek tük yıldızlar çıkıyor, mehtaba arkadaşlık ediyor ![]() Uzakta da olsan, aynı yıldızlara bakıyoruz, Bu yokluğun hüznünü biraz olsun hafifletiyor ![]() Rakı kadehimi yıldızlara doğru kaldırıyorum, Sana içiyorum ![]() Aslında her yudumda seni içiyorum ![]() ![]() ![]() Şerefe sevgilim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|