![]() |
Özlediğim Yaşlar... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Özlediğim Yaşlar...özlediğim yaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() Bozuk parayı kağıdın altına koyup kurşun kalemle Atatürk resmini kağıda çıkarttığım yaşları özledim ![]() ![]() Sokakta kızlarla ip atlarken düşüp bacağımı kanatmış olmama rağmen kalkıp kaldığım yerden oyuna devam ettiğim yaşları özledim ![]() ![]() ![]() Bayramlarda akraba ziyaretlerinde işlenmiş mendillerin arasına sıkıştırılmış harçlıkları topladığım yaşları özledim ![]() ![]() ![]() Ağzıma zar zor sığsa da ikinci tatlı sakızı da atıp keyfini çıkara çıkara çiğnediğim yaşları özledim ![]() ![]() ![]() Yoğurt almaya gittiğimde, dönüşte yolda yoğurdun kaymağını parmak parmak yiyebilme lüksüne sahip olduğum yaşları özledim ![]() ![]() ![]() Bakkaldan aldığımız çatapatları ayakkabımın topuğuna yapıştırıp kendi etrafımda fır fır dönerken, dünyanın dönmesini önemsemediğim yaşları özledim ![]() ![]() ![]() Bin bir güçlükle gazete kuponu biriktirip aldığım mikrofonlu kasetçalara kendi söylediğim şarkıları kaydederken kendimi Sezen Aksu hissettiğim yaşları özledim ![]() ![]() ![]() Ramazanda mahallenin bütün çocuklarıyla beraber ezanın okunmasını beklerken heyecanlandığım yaşları özledim ![]() ![]() ![]() Kuaföre gittiğimde boyum yetişmediği için altıma minder koydukları zaman utandığım yaşları özledim ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarla bir gün kavga etsek ertesi gün bir şey yokmuş gibi oyuna devam edebildiğim yaşları özledim ![]() ![]() ![]() Mahalledeki kızların da arkadaş, erkeklerin de arkadaş olduğu, ayrılık, aldatılma, acıları yaşamadığım yaşları özledim ![]() ![]() ![]() Düşüp bir yerimi incitsem annemin hemen bir yara bandıyla müdahale ettiğinde huzur duyduğum yaşları özledim ![]() ![]() ![]() Şeker kız Candy çizgi filminde sevgilisi attan düşüp öldüğünde ağlayabilecek kadar saf olduğum yaşları özledim ![]() ![]() ![]() Bayramlarda topladığımız üç kuruş para ile aldığımız “kader kısmeti” mahalle arkadaşlarına çektirmeye çalışıp, sözde yaptığımız ticaret ile parayı geri kazanamasak da, kutudan çıkan dandik gofretleri yerken mutlu olduğum yaşları özledim ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Özlediğim Yaşlar... |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Özlediğim Yaşlar...~~ Güzel bir konuyu işlemişsin gülgüzeli :sm_wink: Tabi anlayana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Özlediğim Yaşlar... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Özlediğim Yaşlar...Teşekkürler Rahatsız okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|