![]() |
Bir Çığlıktı Yalnızlığım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Çığlıktı Yalnızlığım![]() ![]() ![]() ![]() Konuşmak gerekir bazen,susmak artık çare değilse… Anlatmaya başlamalı bi yerden,en başta kendinden, ![]() ![]() ![]() Başlıyorum öyleyse dur ve dinle; ![]() ![]() ![]() Ardından değişti hayatım,bütün değişime mahkum hayatlar gibi ![]() ![]() ![]() Geceler değişti kara kuru oldu biraz daha çok acı verir oldu… Mevsimim yıllardır sonbahar rengi soluk,yüreğim yorgun ayazda kalmış bi-çare donuk ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı şarkılar farklı anlamlar kazandı,oysa şarkılar bu kadar içimi acıtmazdı,güneşi seven ben,ay ışığında aydınlatmaya çalıştım dünyamı ve yıldızlar başka türlü parladı gökyüzünde… yalnızlığımı anlatmak istercesine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağır ağır çektim perdeleri Çekmeceye gizledim çocuksu sevinçleri Büyüdüm sanki harcadım yılları Umduğumdan olgun yaşadım ayrılığı Beyaz örtüler örttüm eşyaların üstüne Kapadım kapıları topladım anıları Döktüm denizlere ![]() ![]() ![]() Ve sen hala varsın,gidip gelirsin içim de bir yerde ama hep aynı yerde… Payını almış olmalısın değişimden, ![]() ![]() ![]() İlgili sen olmak üzere bir sözleşme hazırladım içimde, Sen aklıma gelecektin sadece, yüreğime uğramayacaktın, Düşünecektim ama dokunamayacaktım, Üzülecektim belki ama ağlamayacaktım… Öyle yaptım ve altına imzamı attım… ![]() ![]() ![]() Ve sen tüm kuralları ihlal ettin,infaz ettin yüreğimi, sana gel dedim gelmedin… rahat bırak gecelerimi uykularımı böyle kabus olma,hala içimdesin gitmiyorsun, bit…bit lütfen… ![]() ![]() ![]() Yar! Terk-i Diyar yollarında şimdi kalbim Tuzla buz oldum,incindim örselendim Elimde tek kalan darmadağın ümitlerim Başardın en sonunda Oldu bak istediğin Yaralı Hayallerim ![]() ![]() ![]() Hep aynı olmak zorunda mı ayrılıklar, yalnızlığımın sesini kimse dinlemedi… Ben yalnızlığımı haykırdım ama kimse duymak istemedi |
![]() |
![]() |
|