![]() |
Erkek Dediğin.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkek Dediğin..Erkek Dediğin Seni elinin tersiyle değil Avucunun içiyle kavrayacak ![]() Bileceksin ki Emin ellerdeyim, Başkası tutamaz elimi böyle ![]() Rahat olacaksın yanında, Çok konuşmayacak, Beynini didiklemeyecek ![]() İnce olacak; Seni senin kadar düşünecek ![]() ![]() Erkek Dediğin, Sen onu merak ettiğinde Kendisine hesap soruluyor Havalarına girmeyecek ![]() Senin inceliğine karşı Umursamaz sözler sarf etmeyecek ![]() ![]() Erkek Dediğin Kadının sinirini bozmayacak, Cinlerini tepesine çıkarmayacak, Sanki sen onun için varmışsın Her ne zaman istese emrine amadeymişsin, O ne yaparsa yapsın Her istediğinde yanında Elinin altında olacakmışsın Triplerine girmeyecek ![]() ![]() Erkek Dediğin Sen ona sevgini hissettirdiğinde, Sen ona kayıtsız şartsız Aşıkmışsın gibi havalara girmeyecek ![]() ![]() Erkek Dediğin İlgi gördüğünde ilgiyle, Sevgi gördüğünde sevgiyle Karşılık verecek ![]() ![]() Erkek Dediğin Sen onun için kendine baktığında, Sırf ona daha güzel görünmek için Giyinip kuşandığında Hiçbir şey olmamış gibi Davranmayacak ![]() Erkek dediğin, Ruhunu okşamasını bilecek ![]() Romantik olacak Kimi gün habersizce kucağında Çiceklerle çıkıp gelecek ![]() Özel günleri unutmayı Marifet sanmayacak ![]() ![]() Erkek Dediğin Kayıtsız olmayacak Senin bütün zerafetine karşı ![]() Gerçekten seven bir kadın Sevgi ve ilgi bekler, Erkeğine verdiği aşkın karşılığında Küçük bir tatlı söz, Kısa bir mesaj, Bir çağrı bile onu mutlu edebilir ![]() ![]() Erkek Dediğin Bütün bunları Cebinden para harcıyormus gibi Cimrilikle yapmayacak ![]() ![]() Erkek Dediğin Ben aranmayı, Çok aramayı Sevmem demeyecek ![]() ![]() Erkek Dediğin Her şey kendi istediği gibi Olsun istemeyecek ![]() Sadece kendi canının İstemesine bağlamayacak Herşeyi ![]() ![]() Erkek Dediğin Hissettiğiyle Yaptigi şey arasında uçurum Olmayacak ![]() ![]() Erkek Dediğin Cesur olacak cesur ![]() Seni seviyorum derken Korkmayacak, Başka şeylerin Arkasına gizlenmeyecek ![]() Seviyorum deyip Bir sonraki perdede kaçmayacak, Özlüyorum diyorsa gelecek, Kaybetmek istemiyorum diyorsa Kaybetmeyecek ![]() ![]() Erkek Dediğin Aşkına sahip çıkacak ![]() Korkak olmaz erkek dediğin ![]() ![]() Erkek Dediğin Sevgiyle öptüğünde Dudaklarından Bileceksin ki Öpüşün tek sebebi Şehvet değildir ![]() ![]() Erkek Dediğin Aldatmayacak ![]() Aldatmak basitliktir ![]() Seviyorum diyorsa Aldatmaz erkek dediğin ![]() Aldatıyorsa Sevmiyor demektir ![]() ![]() Erkek Dediğin Yakışıklı olacak, Çekici olacak ama Bundan cok daha öte bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek Dediğin Zeki olacak ![]() Kadının küçük yalanlara, Bahanelere inanmayacağını, Kendisini kendi gibi Tanıdığını bilecek ![]() Kadının zekasını Küçümsemeyecek kadar Zeki olacak ![]() Zeki olacak, Seni bir hamur gibi Karmasını da bilecek, O hamura kendisini katmasını da ![]() ![]() Erkek Dediğin Değerlerini bir anlık hevesler uğruna Satmayacak ![]() Namussuzluğunu, ahlaksızlığını Ancak ve ancak seninle yataktayken Kullanacak ![]() Yan gözle hatun kesmeyecek, Üstüne sevgili edinmeyecek ![]() ![]() Erkek Dediğin Önce sevecek ![]() Kendini sevmeyen erkekten Kimseye hayir gelmez ![]() Bir bakarsin ki Yıllar sonra bu adamla Ne yatağa sığıyorsun, Ne toprağa ![]() ![]() ![]() Koluna girip Gezmesini bileceksin gururla Koynuna alıp Sevişmesini de ![]() ![]() Erkek Dediğin Babalığını da bilecek, Ana-babaya hürmet etmeyi, Kadir kıymet bilmeyi, Vefakarlığı, fedakarlığı ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek Dediğin Seni koruyacak, kuşatacak ![]() O nerede olursa olsun Seni koruyacağını bileceksin ![]() Pısırık olmayacak Erkek dediğin ![]() ![]() Erkek Dediğin Erkek olacak güzelim ![]() Seni sadece sen olduğun için sevecek ![]() Parayla pulla, Kariyerle, güçle, Kimin ne dediğiyle Hareket etmeyecek ![]() Hem sevgilin, Hem arkadaşın olacak Can Dündar |
![]() |
![]() |
![]() |
Erkek Dediğin.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkek Dediğin..Erkek Dediğin her sey kendi istedigi gibi olsun istemeyecek ![]() sadece kendi caninin istemesine baglamayacak herşeyi ![]() Erkek Dediğin hissettigiyle yaptigi sey arasinda ucurum olmayacak ![]() Erkek Dediğin cesur olacak cesur ![]() seni seviyorum derken korkmayacak, baska seylerin arkasina gizlenmeyecek ![]() seviyorum deyip bir sonraki perdede kacmayacak, ozluyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek ![]() |
![]() |
![]() |
|