![]() |
Senin Yaşın Aşka Tutmuyor Sevgilim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senin Yaşın Aşka Tutmuyor Sevgilim..Senin yaşın aşka tutmuyor hiç gelme ![]() ![]() Bükülmüş dudaklarına bükülmüş sözler büyük kaçar on santim daha ![]() ![]() ![]() göğsün diyordum göğsünden sözediyordum Sen ![]() ![]() Sen ölmeden beş dakika önce düştün Mandallarından savrulup uçan beyaz bir gömlek gibi ![]() ![]() Havada uçarken ölüp savrulan beyaz bir kelebek gibi ![]() ![]() Hay aksi dengesini kaybeden bir cambaz gibi virajı alamayıp,şarampole yurvarlanan arabalar gibi ![]() ![]() Aklıma ilk gelecek bir şey gibi düştün! Düşüşün bir rüyaydı Düşüşün yarım kalacak bir rüyaydı gecelerden bir gece ![]() ![]() Gecelerden bir gece aşkın üstüne yürüdün Delikanlı bir yanın vardır karanlıkta ; şöyle sert, şöyle naif, şöyle öfkeli! Senin yaşın aşka tutmuyorum çocuğum, hiç gelme ![]() ![]() Açıkta kalırsın Aşk insanı acıktırır Aşk insanı bir ölüme susatırsa aşk diye anılır Senin mahallende aşk masallara giremez Masala giren aşk çıkamaz o mahallelerde! Masalların aşkına, benim aşkıma, Allah aşkına Senin yaşın aşka tutmuyor sevgilim, lütfen gelme ![]() ![]() Bana ayak bastığın gün Aşk herhangi bir gün olarak katılır haftaya salı ile çarşamba arasında bir yere aşk, her koşulda eğlenceli; aşk, istedi mi sereserpe! Yüzünde derin mi derin, kuşkulu, canavar bir gülümse ![]() ![]() Yırtarsın, kapatırsın, vurur deviremezsin sevgilim ![]() ![]() Sen bu aşkta dolap çeviremezsin! Açıkta kalırsın Aşk insanı acıktırır Aşk insanı bir ölüme susatıyorsa aşk diye anılır! Yüzünde derin mi derin, kopkoyu, yapış yapış bir gülümseme ![]() ![]() Senin Yaşın Aşka Tutmuyor Sevgilim Lütfen Gelme! |
![]() |
![]() |
|