![]() |
Şaşırdım Kaldım İşte, Bilmem Ki N'emsin..? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şaşırdım Kaldım İşte, Bilmem Ki N'emsin..?![]() Sözde, senden kaçıyorum dolu dizgin atlarla ![]() ![]() Bazen sessiz sedasız ipekten kanatlarla ![]() ![]() Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla ![]() ![]() Karşıma çıkıyorsun en serin imbatlarla ![]() ![]() Adını yazıyorsun bulduğun fırsatlarla ![]() ![]() Yüreğimin başına noktalarla ![]() ![]() ![]() ![]() Başbaşa kalıyorum sonunda heyhatlarla ![]() ![]() Sözde, senden kaçıyorum doludizgin atlarla ![]() Ne olur bir gün beni kapında olsun dinle ![]() ![]() Öldür bendeki beni ![]() ![]() ![]() ![]() Çarpsan karasevdayı en azından yüzbinle ![]() ![]() Nasıl bağlandığımı anlarsın kemendinle ![]() ![]() Kaç defa çıkıp gittim buralardan yeminle ![]() ![]() Ama her defasında geri döndüm SENİNLE ![]() ![]() Hangi düğüm çözülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur bir gün beni, kapında olsun dinle ![]() ![]() Şaşırdım kaldım işte, bilmem ki n'emsin ![]() ![]() Bazen kardeşimsin ![]() ![]() ![]() ![]() Sultanımsın susunca, konuşunca kölemsin ![]() ![]() Eksilmeyen çilemsin ![]() ![]() Orada ufuk çizgim, burda yanım yöremsin ![]() ![]() Beni ruh gibi saran sonsuzluk dairemsin ![]() ![]() Çâresizim ![]() ![]() ![]() ![]() Şaşırdım kaldım işte bilmem ki neyimsin ![]() ![]() ![]() Forum Gerçek Flash Dosyası |
![]() |
![]() |
|