![]() |
Galiba'sız Seviyorum Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Galiba'sız Seviyorum Seni![]() Siyahımsı bir ömrün grimsi avuntusuydun Sen ![]() ![]() ![]() Bembeyaz olmanı istememiştim senden hiçbir zaman ![]() Griliğinle güzeldin sen çünkü ![]() Huysuz yanlarınla seviyordum ben seni ![]() ![]() ![]() İnatçılığımı inatçılığınla uslandırmıştın ![]() Sert bakışların korkuturdu beni hep ![]() O halimi görünce güldüğünde bir oh çekerdim Gülerdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkardım gideceğinden ![]() ![]() Çünkü Sen grimsiydin bense siyah ![]() ![]() ![]() Öyle anlamlanmıştım ki seninle ![]() ![]() ![]() Uzaksın şimdi ![]() ![]() ![]() Muzur yanını nasıl özledim bilsen ![]() ![]() ![]() Durup durup gülümseyerek "Ben seni gerçekten çok seviyorum galiba" derdin ya hani ![]() Galibasını hep görmezden gelirdim ben ![]() Gülümserdim ![]() Ben de seni galiba'sız ![]() ![]() ![]() Galiba'sız seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Off ![]() ![]() ![]() Bugün Sen oldu yine günümün adı ![]() Yüreğimi tam oniki-den vurdu hayalin ![]() Daldım gittim Sana ![]() ![]() Tam tutuyorken ellerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani içinde o değerli notun bulunduğu ![]() Hani yanımdan ayırmadığım ![]() ![]() ![]() Hani bakıp bakıp yüreğime sardığım ![]() ![]() ![]() Senden bir parça sanki ![]() ![]() ![]() Bir off daha ![]() ![]() ![]() Elime yüzüme bulaştırdım hayalini ![]() Azıcık düşünecektim oysa ![]() ![]() ![]() Zamanı sayamıyorum seni düşünürken ![]() ![]() ![]() Çünkü ben seni çok seviyorum ![]() Galiba'sız ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|