![]() |
Bir Ömür Sarıl Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Ömür Sarıl Bana![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SARIL BANA! Bir kere değil bir ömür sarıl bana! Üç beş nöbeti başlamadan, Sensiz ruhumun gece vardıyalarında ![]() Daha dün sıcacık bir eldi avuçlarımda, Ellerimi ısıtan… Şimdi buz gibi bir beden, Gidişlerin de ardında kalan ![]() Yine kilometrelerce mesafeler girdi araya, Her saniye seni benden uzaklaştıran, Öylece baka kaldım arkandan ![]() Hiç acımadı… Alıp götürdü çaresizlik seni kollarımdan ![]() Gözlerim daha ne kadar bakacak yollara, Kaç asır kaç zaman? Ayrılan bedenlerimizdi, Yürekti bir arada kalan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dayanırım yokluğunun sızılarına inceden ![]() Bir ömür sarıl bana! Ne olur özletme gündüzü geceden ![]() Hep bahar olsun gelişlerin, Düşmesin gönlümüze hazan ![]() Her gün bir tarih silinsin takvimden, Gelirsin belki, biraz daha erkenden, Ya hep bende ol gitme, Ya da yanımda kal ebediyyen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|