Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
uyurken

Sen Uyurken

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Uyurken

_________Sen Uyurken________

Sen Uyuyorsun şimdi sevgili,
Bense sensizligin yüreğimde açtıgı yaraları yazıyorum yine

Sen Uyurken hayallerimi bir bir sıralıyorum satırları senin hiçbir zaman beni anlayamayacağını bilebile yine seni yazıyorum
Kim bilir sen kaçıncı rüyandasın bense sendeyim sadece sessizlik hakim geceye herkes uyumuş gökyüzündeki ay ışığı aydınlatıyor odamı saattin tik takları beynimi kemiriyor zaman akıyor sabah olacak yine yine ordan oraya koşturacağım ve senin gelmeni bekleyeceğim yine gece olacak yine seni yazacağım

Kahvemi yudumluyorumresmin canlanıyor gözlerimin önünde içime akan o sıcak bir anda buz gibi oluyor benden uzaktasın ama hep yanımdasın belki de bu yüzden vazgeçemiyorum senden belki de uzaklığın sevdiriyor seni böyle

Gözlerin, dudakların bütünüyle tamamlanır gözlerimin önünde yoksun ama varsın işte her anımda nefesimi her alım verdiğimde sadece sen varsın…
Gözyaşlarımı biriktiriyorum içime, gökyüzünde ki yıldızlara soruyorum seni çünkü onlar seni görüyorlar bense sadece son halini gözümde canlandırabiliyorum

Hüzün ağaçlarım yaprak döküyor ve sen yoksun
Seni beklemek mi aşk? yoksa aşkı beklemek mi sen?

Hangisi sence sevdiğim seni beklemek aşk bence
Çıkarsız bilmeden sevmek seni
Sen Uyurken herşeyim olduğunu bilmeden anlatmak seni

Bomboş sayfayı seninle doldurmak
Yüreğimde bitmeyen o sevdayı satırlara dökebilmek

Sen Uyuyorsun

Sen Uyurken benim herşeyim oluyorsun //

bilmesen de

Yüreğim yaralarla doluyken seni düşünüyorum o zaman içim daha az sızlıyor

Sen Uyuryorsun ama yüreğimde ki o yaralara merhem oluyorsun durduramıyorum hergün içimde çoğalan bu sevgiyi ellerim üşürken bile seni düşlüyorum ve bastırıyorum o sogukluğu

Sınırlı zaman dağarcığında yaşıyorum hasretini yani hayal belki biraz ama sen bilirsin beni seni yaşamak için kavrulan bir rüyadayım
Yaklaştıkça kalbinde çoğalan ve hatta tüm organlarına dağılan bir sevgi akışıyım

İçimde ki masuman'e o kıpırdı sensin
Yüreğime huzur veren senin varlığın uzaklığın nelere engel olabilir ki
Hiçbirşeye
Ben senin hayalinle tutunuyorum şu hayatta
Sen varsın yüregimin masum yanı sadece sen
Sen uyuryorsun masum uyunun en derininde ben seni yazıyorum şu satırlara
İçimde tüketmeden biriktirdiğim hasrettini yazıyorum
Deli divane olan şu yüregim yine isyan etmiyor sukunet ediyor sensizlige
Sen Uyurken özlüyorum seni, herşeyini özlüyorum
SEN UYURKEN seviyorum seni
Seni yazıyorum Sen Uyurken

Masumluğun, sessizligin hüküm sürdügü bu gece de;
" Seni Seviyorum Sen Uyurken "

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com