![]() |
Sen'de Kimsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen'de Kimsin![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥Sen'de kimsin?♥ ♥Bu bakışı bu gülümseyişi♥ ♥nerden hatırlıyorum ben?♥ ♥Yanağımdan öptün içimi titrettin♥ ♥Bu titreyiş♥ ![]() ![]() ![]() ♥Canım sen mi geldin?♥ ♥Ben uyuya kalmışım duymadım♥ ♥Oda siyah gece gibi karanlık♥ ♥Ne aptalım ben oysa daha ♥ ♥nefesinden tanımalıydım♥ ![]() ![]() ![]() ♥Bebeğim unutmadım nasıl ♥ ♥unuturum seni Uyku hali işte♥ ♥Konuşmuyorsun ![]() ![]() ♥Dur sevdiceğim yeni geldin♥ ♥ne olursun gitme♥ ![]() ![]() ![]() ♥Sabahın ışıklarıydı beni♥ ♥uykudan uyandıran♥ ♥Saçma sapan rüyalardan♥ ♥biriydi bu da♥ ♥Sen hiçbir zaman gitmezsin♥ ♥nasıl gidebilirsin ki zaten♥ ♥her an bendesin♥ ![]() ![]() ![]() ♥Belli ki özlemin tırmanışa♥ ♥geçti yine kalbimde♥ ♥Aklıma ilk mektupta♥ ♥yazdıklarım geliyor♥ ♥Sen'i Sevdiğim Kadar♥ ♥Sen'i Özlemeyi De♥ ♥Seveceğim♥ ![]() ![]() ![]() ♥Gün geçtikçe dayanılmaz oluyor♥ ♥Sesin her an kulağımda resmin♥ ♥karşımda olmasına rağmen♥ ♥Gönül işte çocuk gibi laf anlamıyor♥ ♥Ellerinin sıcaklığını sarıldığın♥ ♥anki titreyişini istiyor♥ ![]() ![]() ![]() ♥Dışarı çıktım♥ ♥Yürüyordum adının sonbahar ♥ ♥olduğu mevsimde ♥ ♥Yapraklar yerde sevdiğiyle♥ ♥tekrardan sarmaş dolaş♥ ♥olacağı günü bekliyor ve sen'inle♥ ♥yürüyordum bugün♥ ![]() ![]() ![]() ♥Nasıl oluyor deme yürüyordum işte♥ ♥Bir ara yavaşladım ![]() ♥karşıma geçtin biraz uzaklaştın♥ ♥Dur daha fazla uzaklaşma♥ ♥Haydi kocaman aç kollarını♥ ♥sana geliyorum canım♥ ♥Etrafta insanlar bize bakıyor♥ ♥Umurumda değil♥ ![]() ![]() ![]() ♥Bekle canım ![]() ♥daha geri gitme♥ ♥Yaprakları ezmeden geliyorum♥ ♥Gözlerin vardı karşımda ve♥ ♥sarıldığım anki içimin titreyişi♥ ♥yukardan aşağıya♥ ![]() ![]() ![]() ♥Bugünümde hep sen varsın♥ ♥tıpkı bundan öncekileri gibi♥ ♥Sabah düşümde sokakta♥ ♥yanımda şimdide♥ ♥uyuyorsun karşımda♥ ♥Üşürsün sevdiceğim♥ ♥dur üzerini örteyim♥ ![]() ![]() ![]() ♥Seni özlüyorum♥ ♥Seni istiyorum♥ ♥Seni seviyorum♥ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|