![]() |
Oysa Ne Çok Sevmiştim Seni___ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oysa Ne Çok Sevmiştim Seni___OYSA NE ÇOK SEVMİŞTİM SENİ ![]() Gidişinle birlikte çocuklaşı verdim bu günlerde ![]() Her şeyden alınıyorum ![]() Biri azıcık içime dokunan bir şey söylese ağlayacak gibi oluyorum ![]() Sanki sonu olmayan kapkaranlık bir yoldayım da çıkış arıyorum Gülüşlerim bir türlü yansımıyor dudaklarıma ![]() Hep yarım hep eksik günler yaşıyorum ![]() Yüreğim ağır geliyor bana ![]() Hayata karşı bir yenilmişlik bir boş ermişlik duygusu içindeyim ![]() Gece yarıları sıçrayarak uyanıyorum uykularımdan ![]() ![]() Ve geceler… ne yıldızları görüyorum, ne gecenin sesini duyabiliyorum ![]() Saniyelerin ne kadar uzun olduğunu görüp şaşırıyorum ![]() Oysa seninle olunca saat ne çabuk ilerlerdi ![]() Şaşırırdım bu zamanlara ![]() Ve gece yarısından önce de yatmazdım , uyumaya çalışmazdım ![]() Ya şimdi… Benimle konuşuyor biliyor musun ![]() Yani yatağım… kimselere anlatamıyorum seni gururuma gidiyor gitti demek ![]() ![]() Gecenin bir yarısında anarşist ruhum ayaklanıyor, ne var ne yok yıkıp yakasım geliyor ![]() Diğer yarısında iflah olmaz romantikliğim ağır basıyor bir şiir yazıyorum sana sitem dolu bir şiir ![]() ![]() Kimsenin yokluğu bu kadar korkutmazdı beni ![]() Kendimi zor günlerin adamı görürdüm hep , hiçbir güçlüğün beni yıkmayı bırak sendelemeyeceğini düşünürdüm ![]() Oysa şimdi yarımım ![]() Ve sen böylesine uzakken benden hiçbir zaman da tam olamayacağımı da biliyorum ![]() ![]() Nerede olduğunu bilmek ya da bir daha dönmemek üzere gittiğini bilmek düşündürüyor ya beni ![]() Amacım sitem edip seni üzmek değil bu aşkın katilini bulmak ![]() Bazen …bazen deliriyor muyum acaba diyorum kendi kendime ![]() Sonrada birileri duymasın diye çabucak ağzımı kapatıyorum ![]() Ardından değer mi bir fani için kendini bu kadar heder etmeğe diye bir ses duyuyorum ![]() Sana değer vermeyene sen ne diye değer verip hayıflanıyorsun diye sürdürüyor kelimelerini ama onu dinleyen kim ki… Bildiğim bütün hasret şarkıların ardı ardına sıralıyorum ![]() Sesime kendim bile duymuyorum ![]() ![]() Yaşamaksa yaşıyorum elbette Gidişinin ardından her giden gibi bende bir iz bırakacağını sonra yok olacağını düşünüyordum…olmadı… Senin gidişinle huzurlu olmanın ne demek olduğunu unuttum ![]() Her yeni güne dayanılmaz kalp ağrısıyla uyanıyorum ![]() Tatsız tuzsuz bir hayat işte ![]() ![]() Şimdi seninle yaşadığım ne varsa resmi geçide çıkmış tören kıtaları gibi önümden geçiyor ![]() Bu encamı düşünmüştüm ama bukadarını ben bile beklemiyordum yüreğimden kendimi de tanıyamaz oldum bu günlerde… Bu salak , bu saçma, bu delice hayattan kurtulmak istiyorum ama, olmuyor ![]() Özledim seni… Özleminle baş edemiyorum artık ![]() ![]() ![]() Öyle doluyum ki şu aralar aşırı anyon yüklü bir trafo gibi patlamaktan korkuyorum ![]() ![]() Oturduğum yerden kalkasım gelmiyor bile gelmiyor ![]() Ne kitaplar ne filmler hiç biri umurum da bile değil ![]() Hani yemeyerek yaşamanın yolunu bilsem yemekte yemeyeceğim ![]() Şarkı dinlemeyi de bıraktım ![]() Şarkılar içimi acıtıyor ![]() Şarkı “batıyor ama acıtmıyor senin sevdan” diyor, ben tam tersine o acıyı yüreğimin ta derinliklerinde hissediyorum ![]() Uzun sessizliklerin adamı oldum ![]() Kendimle konuşmaya bile korkuyorum ![]() Başımı okşayacak birisini özlüyorum galiba ![]() Dedim ya çocuklaştım bu günlerde ![]() Sanırım annemi özlüyorum ![]() Epeydir uzağım anne şefkatine… Hiç böyle olmazdım ![]() Yaşama böylesine yılgın böylesine soğuk böylesine uzaktan bakmazdım ![]() Karda çiçeklerim açardı benim; ya şimdi baharda ki çiçeklerim bile soldu… Gitmek istiyordun gittin işte ![]() ![]() Ve gitme demedim zaten bu gidişinde ![]() Oysa ne çok sevmiştim seni ne çokkkkkk… ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|