![]() |
Suya Yazılmış Mektuplar | İsmail Sarıgene |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Suya Yazılmış Mektuplar | İsmail Sarıgene![]() Bizim Sevdamız, İmkânsızlığın Ötesinde Suya Yazılmış Bir Mektup Gibi Beyaz, Güneş Gibi Sıcak Ve Ilık Bir Meltem Gibi Serin ![]() Bir Gün Suya Yazdığımız Sevdamız, Bir Yaz Yağmuruyla Avuçlarımıza Yağacak ![]() Ve Yağan Her Damlasında Gelincikler Vuslatımı Örecekler Gözbebeklerimize… Farkındayız, Ne Ben Mecnun’um Ne De Sen Leyla ![]() ![]() Biz Sevdanın Ayrılıklara İnat Baharın Avuçlarına Eğilip Umuda Açan Sevda Çiçekleriyiz ![]() ![]() Seninle Ben, Aynı Gökyüzünde Sevdanın Dilsiz Yüreğiyle Selamlasan İki Yıldızıyız ![]() Pes Etmek Yok Acılara ![]() Ölüm Bizim İçin Vuslat Olacaktır ![]() ![]() Vakti Saati Geldiğinde Papatyaların Ayak Uçlarında Buluşacak Ellerimiz ![]() Utangaç Yanaklarımızın Rengi Güllerin Kırmızısına Galip Gelecek ![]() ![]() Ve Avuç İçlerimizin Teri Düşecek Bozkırların Kuru Dudaklarına ![]() Kana Kana Baharları İçeceğiz Bakır Tenli Bulutların Dudaklarından ![]() Vuslatımıza Şahitolacak Zaman ![]() İçimizde Yaşattığımız Umutların, Avuç İçlerimizde Biriktirdiğimiz Mutlulukların Sevdayla Kavuşması Olacak Ahiretimiz ![]() ![]() Evet, Şimdi Ellerimiz Hasrete Kelepçeli… Gözlerimiz İse Hep Pencerelerde Hasrete Hançerli ![]() Sevdaya Açılacak Kapılarımız İse Kilitli ![]() ![]() Varsın Olsun, Her Şeye İnat Yaşatabilmektir Sevdamızı ![]() Sevda Kelimelerin Bahar Kokan Satırlarında Geziniriz Biz ![]() Tutuşmasa Da Ellerimiz Birbirine, Nefeslerimiz Hep Yan Yanadır Güneşin Gölgelerinde ![]() Mutluluğu, Kavuşmalarda Yaşayamasak Ta Birbirimizin Varlığını En Mutluluk Bilmeliyiz ![]() Mutluysak Ayrı Bedenlerde, Vuslatımızda Adlarımız Sarmaşık Gülleriyle Gökyüzüne Yazılacak ![]() ![]() Ektiğim Çiçeğin Kokusunda Senin Kokunun Olduğunu Biliyorum ![]() ![]() Eğilip Her Sabah Kulağına Seni Seviyorum Cümlesini Fısıldıyorum… Biliyorum Senin O Cümleleri Uzaklara İnat Duyduğunu Sen Uyurken , Senin Mutlulukların İçin Seccademi Islattığımda, Senin Yüreğinin Benim İçin Yandığını Hissediyorum… ![]() Hatırla Ey Gülüm, Karakışlardayız Şimdilerde ![]() Baharları Beklemekteyiz ![]() Biliyorum Zaman Hasretimizi Küllendirse De Aldığımız Her Nefes Mutluluklara Değil Mi ? Gülümsediğinde Benim De Gülümsediğimi Bil… Ve Ağladığında Gözbebeklerin, Benim Bulutlarla Aynı Masada Nehirlere Yüreğimizi Ağlattığımı Düşün… ![]() Bizler Ki Yetim Çocukların Düşlerinde Büyüyen İki Sevdayız… Ayrı Kentlerin İçinde Karanlığa İnat Aydınlığa Nefes Alan Umudun Bekçileriyiz ![]() ![]() Sevda Bu Olmalı… Uzaklarda Olsa Da İçimizde Yaşatabilmek ![]() İmkansızlığa İnat Yüreğinde Büyütebilmek ![]() Ayrı Bedenlere İnat Tek Nefesle Yaşayıp Tek Yürekte Hayata Gülümseyebilmek ![]() İşte Bizim Sevdamız, İmkânsızlığın Ötesinde Suya Yazılmış Bir Mektup Gibi Beyaz, Güneş Gibi Sıcak Ve Ilık Bir Meltem Gibi Serin ![]() Bir Gün Suya Yazdığımız Sevdamız, Bir Yaz Yağmuruyla Avuçlarımıza Yağacak ![]() Ve Yağan Her Damlasında Gelincikler Vuslatımı Örecekler Gözbebeklerimize ![]() İşte O Zaman; Cennetin Ilık Baharları Karışacak Terimize ![]() Ve Vuslatın Suya Yazılmış Mektubumuzu Okuyacak Ellerimize ![]() Ve Hasret Bize Mutlulukları Sunacak Yüreğimize ![]() Şimdi Zaman, Sabrın Nabızlarında Bizim İçin Atıyor ![]() Yüreğimizi Damarlarımızdan Akıtıp Berrak Sularda Yol Alıyoruz ![]() Gül Desenli Sevinçlerimiz Azığımız, Umut Kokulu Nefesimiz Katığımız Olacak Bu Yolculuğumuzda ![]() Ve Bir Gün Suya Karışıp Hasreti Yakacağız ![]() Ve Suyun Mavisinde Eriyip Vuslatı Yaşayacağız ![]() İsmail Sarıgene |
![]() |
![]() |
|