![]() |
Yine Sevsene Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yine Sevsene BeniAyrıldığımız güne inat dönsene geri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İntihardan dönmüş bedenime dokunsana , sarsana beni ![]() ![]() ![]() Dün gece paramparça olmuş kalbimi aldım elime ![]() böylemi acı dolu olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birden gözlerim girdi araya, dedi sen unutsana ![]() ![]() ![]() Yağmur yağıyor şimdi biliyormusun bu şehre ![]() ![]() Hadi soğuğa inat ısıtsana beni ![]() ![]() ![]() Kaç defa ıslandık seninle yağmurda ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi gelsene yağmura ıslansana sende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yağmur yüreklim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi sev(sene) beni ![]() ![]() ![]() Irık düşlerimi alsana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hangi şehrin hangi semtinde hangi sokağındasın şimdi ![]() ![]() ![]() Paket yapıp göndereyim sana hislerimi ![]() ![]() ![]() ![]() Anlayabilirsen anlasana beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi sev(sene) beni ![]() ![]() ![]() Seninde mi yitik yoksa duyguların/ sendemi mutsuzsun ![]() ![]() ![]() ![]() Sende mi özlüyorsun beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki yetişebilirsin görmeye son defa beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlasana ![]() ![]() ![]() Sendemi duvara yaslandın şimdi ![]() ![]() ![]() Senindemi elinde keskin bir bıçak var ara sıra bileklerine sürdüğün ![]() ![]() ![]() Sende mi kes - kesmelerin arasında kaldın ![]() ![]() ![]() hadi kesmesene ![]() ![]() ![]() Umut dolu bir yaşam var yaşasana ![]() ![]() ![]() Başkasını bulur/ başkasını seversin/ sevsene ![]() ![]() ![]() Onada aşkım dersin/ sevgilim dersin/ kadınım diye çağırırsın/ çağırsana ![]() ![]() ![]() Sen bana bakmasana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzünü yıkayıp aynaya baksana ![]() ![]() ![]() ![]() Görmesene beni gözbebeklerinin ta içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok konuşuyorsun/ sussana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öpsene beni ![]() ![]() ![]() Son defa hissedip nefesini son defa sarılıp bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi sev(sene) beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bu rüya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|