![]() |
Seni Seven Mehmet'in (Saim Metin) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seven Mehmet'in (Saim Metin)SENİ SEVEN MEHMET'İN Sana çiçek getirdim dikkatini çekmek için, Her sabah karşıladım bir gülücük görmek için, Selâm durdum en önde, bir günaydın bekledim ![]() Okan'a gülümsedin, bana selâm vermedin ![]() Seni sevdim öğretmenim, yine de seni sevdim, Bisikletim olsaydı inan sana verirdim ![]() Sabah kırağıda geldim, buzda, karda hep geldim; Çok üşüdüm öğretmenim, 'üşümüşsüüün' demedin ![]() Didem hastalanmıştı, 'Dideeem' dedin, 'Şebneeem' dedin, Züleyha'yı, Tolga'yı her fırsatta severdin, Hasta oldum bilerek, bunu hiç farketmedin, Sevgini kazanmayı bir tek ben beceremedim ![]() Kap ılarda bekledim, tahtayı hep ben sildim, Bazen ayağa kalktım, kimi zaman eğildim, Gözümden yaş aktı bazen, kendi kendime sildim, Sana yakın olmayı bir ben beceremedim ![]() 'Yedibinlere kadar birer birer yazın' dedin, Parmac ıklarım tutuldu, yazmaktan vazgeçmedim, Defterlerine baktın Altuğ ile Figen'in, Dokuz yaprak doldurdum, ödevimi görmedin ![]() Şiir verdin Nalân'a, Zühal'in resmini övdün, Süreyya'ya güven verdin, beni hiç mi sevmedin? Gücensem de öğretmenim, hiç kızmadım, renk vermedim, Arka sıradaki Mehmet, seni seven Mehmet'in ![]() SAİM METİN |
![]() |
![]() |
|