![]() |
Ben Bir Kadınım.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Bir Kadınım....![]() Ben bir kadınım ![]() Anayım, dişi kuşum ![]() Ne yuvalar kurmuşum ![]() Cephede vuruşmuşum ![]() Savaşmışım düşmanla, vatanımı savunmuşum ![]() ![]() Ben bir kadınım Küçük yaşta evlenip sorumluluk almışım ![]() Tarlada çalışmışım, tarlada doğurmuşum ![]() Toprakları kazarken nasır tutmuş ellerim ![]() Sırtımdan sopa, karnımdan bebe Hiç eksik olmamış benim ![]() ![]() Ben bir kadınım ![]() Başarılı erkeğin arkasında ben varım ![]() Gururlanıp sevinirim o yükseldiği zaman ![]() Tarlalarda, mecliste yılmadan yorulmadan Omuz omuza verip Bileğimle, beynimle, bıkmadan çalışırım ![]() Ben bir kadınım ![]() Kaşık düşmanı değil adım ![]() ![]() Yalnızca temizlik, bulaşık, çamaşır değil işim ![]() Okumak ve çalışmak, insan gibi yaşamak, Eşit haklar isterim ![]() Tatlı dil ve güler yüz, biraz sevgi ve saygı Hakkım değil mi benim? |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben Bir Kadınım.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Bir Kadınım....![]() Ben kadınım ![]() ![]() ![]() ![]() toprak kadar verimli ![]() Ben kadınım ![]() ![]() ![]() ![]() insanlığın dört mevsimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yuvanın dişi kuşu, hiç bir okulun veremeyeceği en büyük ünvanın sahibi, Anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teni ipek,kokusunu güzelliğini gülden alan, gülüşü ömre bedel, hayata olan azmi ile, ben ilaç gibi sevgisi ile, kadınım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kadınım ![]() ![]() ![]() ![]() sevdimi ölürcesine, üzüldümü papatyanın yaprak dökmüş haline, savaşınca,bir dağa benzeyen siperiyle, anlatıldığında ise,kelimelerin kifayesiz kaldığı ![]() Ben peygamber doğuran, Fatih'lerin annesi,Nene hatun,Zübeyde hanım, ben her derde her güçlüğe dayanan, sevdiği için canını ortaya koyan, kadınım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (alıntıdır) |
![]() |
![]() |
|