![]() |
Bırak Git Bu Yüreği... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Git Bu Yüreği...![]() Bırak git bu yüreği ![]() ![]() Bu yürek seni çoktan terketti ![]() ![]() Şahidimdir sabahı iple çeken gecelerim ![]() ![]() Dudaklarımdan akan sözcükler şahidimdir ![]() ![]() Sen,sensizliği öğrettin bana ![]() ![]() Ben'se soğuk gecelerde yağan yağmurlarla, Şiirlerimle eşlik ettim sana ![]() ![]() Şimdi Yokluğun bağrımda yanan bir kor ateş ![]() ![]() Suskunluğun cehennem ateşi kadar sıcak ve yakıcı ![]() ![]() Korkuyorum artık sessizliğinden ![]() ![]() Ama terketmeli ve Unutmalıyım seni ![]() ![]() ![]() Ben,tüm benliğimle ![]() ![]() Gururumu hiçe sayarak ![]() ![]() Tüm yaşanmışlıkların anısına ![]() ![]() Senin yoluna aptalca düştüysem ![]() ![]() Herkesi karşıma birer birer aldıysam ![]() ![]() Ve buna rağmen sesin titremeden ![]() ![]() "Bitti" ile başlayan son cümleni kurduysan ![]() ![]() Ve bu son sözünün sonuna noktayı koyduysan ![]() ![]() Bırak git bu yüreği ![]() ![]() ![]() Sana artık bir faydası olmaz ![]() ![]() Artık kendime daha fazla acı çektirmeden ![]() ![]() Seni beklemeden ve düşünmeden ![]() ![]() Yüreğimden çık git istiyorum ![]() ![]() Son gözyaşlarımla seni ıslatarak ![]() ![]() Öylece ,çaresizce seni bırakarak ![]() ![]() Bir kere olsun yüzüne bakmayarak ![]() ![]() Çekip gidiyorum yok olan varlığından ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|