![]() |
Hadi Bir Cinayet İşle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Bir Cinayet İşleÖdünç Kelimelerle Şiir Dikiyorum Düş aklıma Hadi uy şeytana Ve beni yeni bir hikâyenin eşiğinde kılavuzsuz bırak Uçsuz bucaksız sır çölünde S e s s i z l i k Sırra kadem bas arat kendini Susuzluğuma aldırma S u s Küstah bakışlarını sapla yüreğime Eğri bir hançere denk Aldırma nasılsa kanar yalnızlık Aldırma Serin bir nefes sözlerini sal Bir ürperti Dalga dalga sarsın benliğimi D o k u n Çek nefesini sına Ve sınamalar zor gelsin Alazını yolla yüreğime G i t Kendi yangınında bırak Gülümse umuda kapılsın Bakma gözbebeklerim üşüsün Buzul sürgünlere dalsın Yüzyıllık yalnızlığıma ilişme orda kal ‘'Hikâyesine girmeyeceğim kadınsın'' Dedin ![]() Kıskançlığım en delisinden damarlarıma sığmıyor Çöl yalnızlığı gülüşlerini salma üstüme Geceler soğuk Marazî bir beklenti bu Söz düşmedi zamana Gidip başka hayatlara yuvalanıyorum Göçmeyen kuşum Anın geçmesini bekleyeceğim Belki ben de mutlu olurum Kendi hayatının kıyısında emanet kadın Kızılca kıyamet varlığından vazgeçtiğinde Otur hesaba çek kadınlığını Vazgeçmek istemediğin duygularını sahip çık Cesur ol biraz da Yağmuru sevmiyorum deme sevmelisin Niye? Diye sorma Öyle öğretildi Cehennemden bu kadar korkarken/ Sahi niye cenneti düşlemiyorum Hadi bir cinayet işle öldür kendini Nasılsa fark edilmeyecek Bırak istedikleri kadar yalan gülsünler Kendilerine ziyan Ve yeniden hadi yeniden Bir insana feda et kendini Bırak bir insan eline kendini düşüncesizce Canın yansın fitne fücur Ve bir şehrin boy aynasında bak kendine ne kadar yoksun alıntı |
![]() |
![]() |
|