![]() |
Cesitli Siirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cesitli SiirlerBen küçükken ne kadar büyüktü dünya ![]() ![]() kaybolurdum küçükken ![]() ![]() kendime sığamazdım ![]() ![]() ben küçükken küçücüktüm ![]() ![]() sonra büyüdüm ![]() dünya ne de küçüktü ![]() ![]() dünyaya sığamaz oldum ![]() ![]() kendimi ararken içimde kayboldum ![]() ![]() içimde bir derinlik, kör kuyular gibi ![]() içime seslendim, sesimi yitirdim ![]() ![]() ben küçükken acılar etime değerdi, şimdi yüreğime ![]() ![]() ![]() gölerimi kapamaktan korkardım küçükken ![]() büyüdüm acı çekiyorum görim açıkken ![]() gözlerimi kapamak huzur veriyor ![]() ben küçükken, kumdan kalelerim vardı ![]() ![]() büyüyünce yıkılan ![]() ![]() tabularım vardı ![]() ![]() yok olan ![]() ![]() Çocuk Resimleri ![]() Sineceğin ![]() ![]() olmadı küseceğim ki avuçlarımla kavrayıp yüzünü ![]() ![]() ”hiç” ayak basılmamış bir coğrafyaya taşıyacağım i ![]() ![]() sende emanet gömleğim/ ısıtmayacak omuzlarımı ağladığında ![]() ![]() anladığında/ sözlerini bekleyeceğim senden ![]() ![]() kavrayıp bileklerimden beni sabaha çıkaracak sözlerini ki bu defa inanmış gibi yapmayacağım ve bil ki i beklentilerimde kör ebe oynayan çocukların avuç içi telaşları var ![]() ![]() dokunsam diyorum hani/ dokunsan sobe ![]() ![]() ![]() biliyorum ![]() ![]() ![]() ineceğin ![]() ![]() olmadı küseceğim ki avuçlarımla kavrayıp yüzünü ![]() ![]() ”hiç” ayak basılmamış bir coğrafyaya taşıyacağım sevgili ![]() ![]() sende emanet gömleğim/ ısıtmayacak omuzlarımı ağladığında ![]() ![]() anladığında/ sözlerini bekleyeceğim senden ![]() ![]() kavrayıp bileklerimden beni sabaha çıkaracak sözlerini ki bu defa inanmış gibi yapmayacağım ve bil ki sevgili beklentilerimde kör ebe oynayan çocukların avuç içi telaşları var ![]() ![]() dokunsam diyorum hani/ dokunsan sobe ![]() ![]() ![]() biliyorum |
![]() |
![]() |
|