![]() |
Gözüme Aşk Kaçtı Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözüme Aşk Kaçtı AnneGözüme Aşk Kaçtı Anne Hayır Anne Ağlamıyorum ![]() Nereden Çıkarttın onu Ne ağlaması ![]() ![]() "Canımızın yarısını Aslanımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biricik kardeşimi ![]() 2 Sene önce Bir bayram arefesinde Şehit mi verdik Tunceli'de" Ki ![]() ![]() ![]() Ağlamıyorum Anne ![]() ![]() Ağlamıyorum ![]() ![]() Hem neden ağlayayım anne ![]() ![]() Babam ![]() ![]() Ben daha kundaktayken ölmüş ![]() Artık rüyalarıma bile gelmez olmuş ![]() Hani bana verdiğin resmi var ya ![]() ![]() O bile solmuş ![]() ![]() Sen olsan ağlarmıydın yerimde anne ![]() ![]() Ağlamıyorum anne ağlamıyorum ![]() ![]() ![]() Sevgilim mi? Senelerce sevdasına nefes alıp Hasretine uyandığım sevgilim mi? Bütün umutlarımı alıp Sayfa sayfa yalanlar bırakıp ![]() ![]() ![]() Bırıkıp gitti anne ![]() Hayır Anne ağlamıyorum ![]() ![]() Hem artık akıllandım ![]() ![]() Kırk Defa dünya ya gelsem Senden başkasını birdaha sevmem ![]() ![]() Senden başkasını sevmeme izin verme anne ![]() ![]() Hayırsız bir sevda beni ağlatamaz Ağlamıyorum anne ![]() Sen ![]() ![]() Sen zaten ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kaçıncı senedir bilmem "Anne" diye kara toprağı öpmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlamam için sebep mi? var Anne Ağlamıyorum Gözüme Aşk Kaçtı Anne Onu çıkartıyorum ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() ![]() Resim imageshack sitesinden alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|