Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
defa, gitmeden, kez, lütfen

Son Bir Defa Öp Beni! Gitmeden Son Bir Kez... Lütfen!

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Son Bir Defa Öp Beni! Gitmeden Son Bir Kez... Lütfen!

Son bir defa öp beni! Gitmeden son bir kezLütfen!"

BiliyordumDayanamazdım ama yaptımSon öpücüğüm dudağına değdiğim anda bittiSon olmasına dayanamadımUsulca çekildimOmzuna yaslandımAğladım "son defa" sessizce yine O'nda buldum teselliyiO da ağladı biliyorum ama içindenSevmez başkasının önünde zayıflığını göstermeyiAma çok iyi bilirim ben O'nu

"Başkasıyla çıkUnut beniBelki unutursunBenim için beni unutAcı çekmeKıyamam ben sanaBeni düşündükçe acı çekiyosunDüşünme unutOlmuyor işte beraberkenHer zaman bir sorun çıkıyorOlmadı işteN'apalımİkimiz de dayanıcazDik durcazÜzülme hadiSil gözünü"

Ben gitmek için kalktımAma dayanamadı küsmeme kırılmamaTuttuçekti ve öptüO da istemiyordu gitmemiAma anlam veremiyordumO'na göre ayrı olmamız daha iyiydiBen çok üzülüyormuşum beraberkenTamam bazen kızıyorum O'na ama napıyım işte yapım böyleAma iyi olan bu değil o kesin

2 haftadır telefonda karşısında akıttığım gözyaşları kötü olduğumu kanıtlamıyormuşO'na göre hala iyisini yapıyoruz bizBen de başkasını bulurmuşumUnuturmuşum

"Bak 3 ay sonra görmiceksin artık beniBölüme başlıcaksınBir sürü kız olcak etrafındaUnutursun beni"

Biliyorumİyiliğimi istiyor sadeceAma hangisi iyi anlamıyor işteKaç kişiyi reddetti benden sonraBeni özleyişini bende kaç kez giderdi biliyorum hepsiniBazen zayıflığını gizleyemiyor benim karşımdaAyrılmadan önce konuşmaz gezmezdik beraber bu kadarArtık telefon kapanmaz yanımdan ayrılmaz olduAma söyleyemiyor işte; özlediğini bensiz yapamadığını

Ve bugün2 haftadır ayrıyızAma ben "Anla artık!" dedim"Anlaİyi olan bu değilSen de kurtul ben de karanlıktanGel bana!"Ama hayır işteAnlamadı"Unut!" dedi sadece"Benim için beni unutBeni seviyosan beni unutİyi olan buSenin için iyi olan bu"Yalan söylüyordu o da biliyordu bu kötüydü benim içinAma beni sevdiğinden belki de benim kabahatimden inanmıştı bunaBenim sert çıkışlarımdan çabuk sinirlenmelerimden bıkmıştı belkiAma biliyordu O'nu seviyordumO da korkuyor sonuçtaAcaba yeniden olsa her şey aynı mı devam etcek diyeBen korkmuyor muyum?Ben de korkuyorumKırarım bir daha diye

N'apalım
Zor olucak ama unutacagız birbirimiziSeverek ayrıldıkSeverken unutacagız
Severek unutacagız
Birbirimiz için
O üzülmesin ben üzüldükçe diye unutacagım
Ama ne olursa olsun kanatsız meleğim kalıcak o hep
Hep yanımda başucumda olucak ben uyurkenBana masal anlatıcakSaçımla oynayacak uyuyana kadar
Ve uyuduğumda gidecekBilinmeyene doğru gidecek

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com