![]() |
Son Bir Defa Öp Beni! Gitmeden Son Bir Kez... Lütfen! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Son Bir Defa Öp Beni! Gitmeden Son Bir Kez... Lütfen!Son bir defa öp beni! Gitmeden son bir kez ![]() ![]() ![]() Biliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Başkasıyla çık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben gitmek için kalktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 haftadır telefonda karşısında akıttığım gözyaşları kötü olduğumu kanıtlamıyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() "Bak 3 ay sonra görmiceksin artık beni ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bugün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() N'apalım ![]() ![]() ![]() Zor olucak ama unutacagız birbirimizi ![]() ![]() ![]() Severek unutacagız ![]() Birbirimiz için ![]() ![]() ![]() O üzülmesin ben üzüldükçe diye unutacagım ![]() ![]() ![]() Ama ne olursa olsun kanatsız meleğim kalıcak o hep ![]() ![]() ![]() Hep yanımda başucumda olucak ben uyurken ![]() ![]() ![]() ![]() Ve uyuduğumda gidecek ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|