![]() |
Sonbaharda Hüzün Yağmurları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sonbaharda Hüzün YağmurlarıSONBAHAR DA HÜZÜN YAĞMURLARI ![]() Sonbaharın hüznü çökmüşken tüm benliğime Sonbahara yakışan yağmurlar çarparken camlara, Usulca kapattım hayallerimin kapısını Yıllardır uzak olduğum odaya usulca süzüldüm Tükenen yitip giden yıllara inat tanıdık birşeyler aradı zavallı yüreğim Bulunabilir bir umut taşıdı çaresizce Bütün gerçeklere inat Dakikalarca gezindi gözlerim ![]() ![]() ![]() Ben çaresizce tanımaya çalışırken olan herşeyi Tam tersine Reddetti beynim Her şey yabancı Her şey çok uzaktı Geçen yıllarla beraber tanıdık herşeyde silinmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ne kadar da isterdim çocukluğumda hissettiğim o mutluluk kokusunu tekrardan hissetmeyi o oda da!!! __Yaşadığım herşeyin yalan olduğunu kabullenmeye Herşeyi sil baştan yaşayabilir bir yürek vardı o gece bende ![]() ![]() ![]() Korkmadangereğinden fazlaca cesur ![]() ![]() ![]() İki naylon terlikle aldığımız dört tane keçi boynuzunu Ancak iki kötek yedikten sonra elde ettiğimiz şekerlemeleri İki yılda birde olsa alınan kırmızı pabuçları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annemimbabamın ve ablamın sıcaklığını ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar uzaktı ki artık bütün bunlar Aradığım hiç birşey yoktu ![]() ![]() ![]() Sonbahara yakışan yağmurlar çarparken camlara Usulca kapattım hayallerimin kapısını ![]() ![]() ![]() Hiç birşey hayal ettiğim kadar yalan değildi ![]() ![]() ![]() Aksine yürek acıtan gerçeklerdi ![]() ![]() ![]() Ne aldığımız keçi boynuzlarının Ne uğruna gözyaşı akıttığımız şekerlemelerinin Tadı yoktu ![]() ![]() ![]() Ve Artık O Mutluluk kokusunuda hissetmiyor bedenim - - Alıntı |
![]() |
![]() |
|