|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dokunma, dokunursan, dur, orda, sakın, yapma, ölürüm |
![]() |
Yapma Dur Orda! Sakın Dokunma Bir Daha, Dokunursan Ölürüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yapma Dur Orda! Sakın Dokunma Bir Daha, Dokunursan Ölürüm![]() Yapma ![]() Dur orda ! Sakın bakma bir daha ![]() Bir daha yakarsın küllenmiş yüreğimi ![]() Bakma sakın Yeniden düşerim karanlığa ![]() Küllerimden tek parça sağ kalbimide koparırım ![]() ![]() ![]() Yapma ![]() Dur orda ! Sakın konuşma birdaha Konuşursan sağır olurum Sesini kazırım beynimden ![]() Olmadı Söker götürürüm taa uzaklara ![]() ![]() Yapma ![]() Dur orda ! Sakın dokunma birdaha ![]() Dokunursan kor olurum Küllerimin küllerinide savururum bu defa Dokunduğun bedenimide söker atarım ![]() Kalırım ruhumla ![]() ![]() ![]() Yapma Dur orda ! Sakın sevme birdaha ![]() Seversen ruhumu yakarım bu defa Dur yapma Benden tek geriye kalanı alma bu defa Alırsan yok olürüm Ruhumda kalmaz son defa ![]() ![]() ![]() Yapma Yalvarıyorum Ne bak bana Ne dokun bana Ne sev beni İstemiyorum bu defa! Al götür buz tutmuş yüreğinide Hiçbirşeye yaramayan güzel bedeninide ![]() Uzaklara çook uzaklara Gözümde büyüme ![]() Kalbimi kazıma ![]() Ruhuma dokunma ![]() Yaramı kanatma Tuz basma ![]() Yakma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|