![]() |
Uzun Süren Aşkların Kısa Olur Ayrılık Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzun Süren Aşkların Kısa Olur Ayrılık ŞiirleriUZUN SÜREN AŞKLARIN KISA OLUR AYRILIK ŞİİRLERİ uzun süren aşkların kısa olur ayrılık şiirleri ''geldim gördüm yendim'' ve mağluptur bu yolda galip Ahmet Nural Öztürk ** İsmimi Unutma ismimi unuttuğun zamanlardı kimbilir ![]() ![]() ![]() kaç gece uykusuz kaldı düşlerim yarı uyanık sarıldım bende bıraktığın kelimelerine kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hem de bir çok gece beni anladığını sandığım bir sen vardı oysa beni herkesden çok duyumsadığını sandığım özgeleceğim vardı mesela ![]() özgeçmişim değil nasıl da uzaklaşıyorum senden ![]() ![]() ![]() ![]() ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beni bağışla diyemem sana diyemem yüreğimi ben yangınlara attım sensin beni senden ayrı tutan beni suskunluğunla ![]() ![]() ![]() ![]() kelimeleri araladığımda ![]() gözlerimi alan her boşlukta ayrılık yatıyor ayrılık çıkıyor karşıma ![]() ![]() ![]() ![]() bir zaman geliyor ![]() unutmalıyım diyorum unutmalıyım avuçlarımda biriken gözyaşlarını uzaklar hep uzak kalıyor sevdaya biraz daha uzaklaşırsam ![]() sol yanım hep uzak düşecek sevdana ![]() ![]() ne kadar ayrı kaldın oysa yazmaktan bir doğum günü geçti bu yalnızlıkta kimbilir kaç gece yağmurlar birikti kirpiklerimde kimbilir kaç gece ![]() ![]() ![]() ![]() bir düşünce var ki kemiriyor beynimi belki de hiç bilmek istemedin ne güller geldi ![]() ![]() ![]() ![]() oysa istediğim bir tek sendin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eskiden sen baktığında görebiliyordum düşlerimi şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sensizliğin intihar sahnelerinde buluyor kendisini sen hiç bir çift gözün içinde öldürüldün mü ![]() ![]() ben senin gözlerinde şahadet getiriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() oysa umarsızlığından taşıyor bekleyişlerim nasıl bir bıçak gibi kesip atabilirim ![]() ![]() -miş?li geçmiş zamanların küllerinde şehvetimiz var sabret diyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her gün artan acılarımda ![]() ![]() ![]() ![]() susmaktan bıkmayan bir ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bende tutunduğun yer kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismimi unuttuğun zamanlardı kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() kaç gece sığındım bende bıraktığın sözlerine yarı üşür bir halde küfürler yağdırdım ![]() ![]() ![]() ![]() kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hem de her gece hatırlayabildiğim senden daha çok sevilmem daha çok ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi aynaya son kez bak kendin için göreceğin yüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pelin Onay |
![]() |
![]() |
|