Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, kasım

10 Kasım Ve Atatürk

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

10 Kasım Ve Atatürk

Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim

Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz

Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur İşte parola budur

Benim naciz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır Fakat, Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır

Videoyu Göremeyenler Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com