![]() |
Böyle Evlat Dostlar Ba?yna |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Evlat Dostlar Ba?ynaIstanbul'da Üniversitede okuyan genç kiz Ankara'daki babasina telefon etmis ![]() "Baba, meraba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hiç sorma babacigim ![]() ![]() ![]() ![]() "Hayirdir? Bi sorun mu var? ![]() ![]() ![]() Kiz aglamaya baslar; babasi ise üzüntü ve meraktan kafayi yemektedir: "N'ooldu kizim? Anlatsana ![]() ![]() ![]() "Murat evi terketti ![]() ![]() ![]() ![]() "Ne evi lan? Ne bosanmasi? Sen ne zaman evlendin de bosaniyorsun? ![]() ![]() ![]() "Hani senin hiç hoslanmadigin esrarkes çocuk vardi ya ![]() ![]() "Iyi halt ettin, zilli ![]() ![]() Verirsin mahkemeye, hemen bosanin ![]() ![]() ![]() "Bosanalim ama benden 10 milyar istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() "Püüh ![]() ![]() ![]() ![]() "Ama babacigim ![]() ![]() ![]() "Peki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra bankaya gidip çekersin; sonra da alip yakarsin o kahrolasi fotograflari ![]() ![]() ![]() "Sagol baba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam artik iyice fenalasir ![]() "Kürtaj mi? Bi de hamile mi kaldin o çocuktan sen? ![]() ![]() ![]() "Aslinda ondan degil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam bayilmak üzeredir ![]() "Biz seni oraya okumaya yollamistik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Istersen hemen dönebilirim babacigim ![]() ![]() ![]() ![]() Adam masanin üzerindeki soguk su dolu sürahiyi basindan asagiya devirir ve ancak bu sekilde konusmasini sürdürebilir: "Okuldan mi atildin? Hani birlikte avukatlik yapacaktik, zilli? ![]() ![]() Eh ulan? Sen hele bi gel buraya ![]() ![]() disariya adim attirmiycam sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "O is zor be baba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Allahim, çildiracagim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kesin o zencidendir ![]() ![]() ![]() "çok pis arkadaslari vardi ![]() ![]() ![]() ![]() Güm diye bir ses duyulur ![]() ancak hemen kendisini toparlayip tekrar telefonu alir ![]() "Hemen bu aksam dayini yolluyorum oraya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Mahmutpasa Karakolu'ndayim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Karakol mu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dün kafam çok bozuktu, çok içmisim ![]() ![]() O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanina girdim ![]() ![]() Dükkan sahibiyle kiralik araba firmasina biraz para vermek gerekir sanirim ![]() ![]() ![]() Adam artik iyice fenalasmistir ![]() ![]() ![]() "Babacigim ![]() ![]() ![]() Ben sadece sinifta kaldigimi söylemek için aramistim ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykirir: "Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr ![]() Hiç mühim degil, tatli canin sagolsun senin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|