![]() |
Amerikan Ve Türk A?yzlary |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amerikan Ve Türk A?yzlaryAMERYKAN VE TÜRK A?IZLARI Amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ? Türk: noluyo lan burda ? Amerikan:: hey jerry gel pizza ye dostum ![]() ![]() ![]() Türk: sülo gel lan buraya mis gibi menemen yaptyk ![]() ![]() ![]() Amerikan: nasyl gidiyor mike? Türk: nörüyon la? Amerikan: korkarym seni öldürece?im! Türk: salavat getir ulan ![]() ![]() ![]() Amerikan: oov dostum hic cool olmamissin ![]() Türk: bu ne hal lan Amerikan: hey steve, neden kendine bir içki koymuyosun? Türk: la süleyman, kap iki bira gel bakim hemen! Amerikan: lanet olsun sana christine! Türk: Allah belany versin nurcan! Amerikan: Tanry a?kyna brad kes sesini artyk! Türk: Allahym sabyr ver, sus lan yeter! Amerikan: aman tanrym ?imdi ne yapycaz?!? Türk: ayvayy yedik ![]() Amerikan: help me please ![]() ![]() ![]() Türk: hadi abi tut bi ucundanda itelim ?u arabayy!!! Amerikan: ne derler bilirsin jack, hayat beklenmedik sürprizlerle doludur ![]() ![]() ![]() Türk: valla o?lum bir söz var hani, kaderde varsa üzülmek neye yarar süzülmek ![]() ![]() ![]() Amerikan 1: dante'nin bu kitabyny okudun mu micheal? Amerikan 2: aaa evet , gercekten edebi de?eri olan bir çaly?ma Türk 1: abi da vinci sifresini okudum süper! Türk 2: lan byrak! iyice entel dantel oldun ! Layt herif !! Amerikan::FBI ![]() ![]() ![]() Türk: polisim ben! nerdeydin lan dün ? Amerikan:: gidebilirsiniz arkada?lar ![]() Türk: toz olun!! |
![]() |
![]() |
|