![]() |
Pilot Ve Kule Konusmalari |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pilot Ve Kule KonusmalariIstanbul Atatürk havalimaninin üstünden gecen bir ucak pilot ile Kulearasindaki konusma!! - Hop hop Kule Top Kule,Hop hop Kule Top Kule - ulan assagiya inmeyecekmisin sen göstericem sana - yok ben Sofyadan, Ankaraya gidiyorum gecerken laf atayim dedim - Hay ben seninin dittiiiiriditdiriii - Kule - efendim - su 3000m pist varya - eeeee - sana ditdiriditdit - ulan sana inis izni verenin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - kule - dinlemedeyim - kuleye carpma izni istiyorum - neeee, sen kimsin pilot nerde - teröristim ben, pilot izin inisi istedi, arkadaslar saolsun yardim ettiler kendisine ![]() ![]() - manyak misin kardesim - teröristim dedimya,izin istedim verseydin belki carpmazdim simdi sinerlendim geliyorum kac kule - kule: selam - Pillot: selam - Kule: nbr - pilot: iii senden ne haber - Kule: benden de iiilik - Pilot: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kule: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kule: bayyy! Pilot: bay !! Pilot: Bratislava kule burasy OOK ![]() Kontrolör:OOK,iyi günler 16 için ini?e serbestsiniz , rüzgar sakin burasy Vienna kule Pilot:Bratislava Kule ,OOK dy? i?aret geçildi(bu saçma oldu ILS için piste yakla?yrken ilk açy koordinatörü diye biliyorum) Kontrolör:OOK anla?yldy ve bir ?ey daha Vienna ya yakla?yyorsunuz Pilot:Onaylandy, burasy Bratislava de?il ![]() Kontrolör:Bize inanmalysynyz burasy Vienna ![]() Pilot:Fakat neden ? Biz Bratislava ya gitmek istiyoruz Vienna ya de?il ![]() Kontrolör:OOK ,Anla?yldy yakla?maya devam etmeyin Bratislava vektörü için soldan dönü?le 5000 feete tyrmanyn Kontrolör:LH(Lufthansa nyn uçu? kodu)8610 kalky?a serbestsinz ![]() Pilot(LH8610):Fakat biz daha inmedik Kontrolör:Anla?yldy 26 güneydeki bekleme yapan kim? Pilot(LH8801):LH8801 Kontrolör:Tamam siz kalky?a serbestsiniz ![]() (yunan pilot-türk kule) -kule konstantinopolis için ini? izni istiyorum -neresi için anam duyamadym -konstantinopolis için kule,ini? izni -ulan dyytdytdyyyyt orasy 1453'ten beri türk yurdu,istanbul lan orasy ![]() ![]() -siz gelmeden 2000 sene önce biz oradaydyk be da?dan gelmi? ba?dakini kovmu? istanbul diyo bana yaa ![]() ![]() -adam olup sahip çykaydynyz lan tyrsaklar ![]() ![]() ![]() ![]() -kule benzin bitiyor indir beni ![]() ![]() ![]() -nereyeeee ![]() ![]() ![]() -istanbuuuull ![]() ![]() -sineeee? -bin dörtyüz elii üüççç ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|