Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkeklere, ynanyn

Erkeklere Ynanyn

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkeklere Ynanyn

Evli bir çift cadylar partisine davetliydi

Dy?aryya çykmak için hazyrlanyrlarken kadynyn migreni tuttu, evde kalmak zorundaydy Kocasyna, partiye yalnyz gitmesini, onun e?lencesini bozmak istemedi?ini söyledi

Biraz tarty?tyktan sonra adam kostümünü giydi ve partiye gitti kadyn da birkaç aspirin alyp yatty

Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandy ve partiye giderek kocasyna sürpriz yapmaya karar verdi Tam hazyrlanyrken 'acaba ben yanynda de?ilken kocam neler yapyyor' diye dü?ündü ve kocasynyn kendisini tanymamasy için de?i?ik bir kostüm giyerek partiye gitti

Oraya vardy?ynda bir kenarda onu izlemeye ba?lady Kocasy arka arkaya de?i?ik kyzlarla ve onlarla çok yakynla?arak dansediyordu, nereye kadar gidebilece?ini görmeye karar verdi Kocasyna yakla?ty, onunla çok samimi bir ?ekilde dansetmeye ba?lady, kula?yna dy?aryya çykabileceklerini fysyldady

Arabalardan birine girerek sevi?tiler ve gece yarysyndan önce maskeler çykarylmadan kadyn eve gitti, kocasynyn dönü?ünü beklemeye ba?lady

Adam sabaha kar?y 0100 sularynda döndü ve do?ru yata?a gitti Kadin :

'Parti nasyldy kocacy?ym' diye sordu,

Adam : 'Sensiz hiç e?lenemedim tatlym' diye yanytlady

Kadyn : 'inanmyyorum' diye cevaplady, 'Bahse girerim çok e?lenmi?sindir'

Adam : 'Gerçekten hayatym Partiye gitti?imde bazy arkada?larla sykyldyk, altkata inip bütün gece poker oynadyk

Fakat kostümümü ödünç verdi?im o Allah'yn cezasy herif bir e?lenmi?, bir e?lenmi?,anlata anlata bitiremedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com