![]() |
Trafik Polisi Anonslary |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Trafik Polisi AnonslaryTrafik polisinin müthi? anonsu Dar ve tenha bir yolda trafikteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göstermelik Birkaç gün önce trafi?in çok i?lek olmady?y bir yerde normal olarak kyrmyzy y?ykta durdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türk polisi ve UFO Eveeet‚ ?imdi de o kocaman alky?lary Antalya´da UFO gördü?ü için polisi arayan vatanda?a ´havadayken yapabilece?imiz bir ?ey yok‚ inerse tutuklaryz´ diyen yurdum polisi için alabilir miyiz? (Lale olabilir arayan) Ukala ?oför Kendisini durduran trafik polisi ´kyrmyzy y?ykta geçtiniz´ deyince ´uyuyordum görmemi?im´ diyen yurdum ?oförü‚ evet bildiniz babam ![]() ![]() ![]() Dürüst polis Trafik polisi tarafyndan çevrilinir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ynançly polis Yyllar önce sabahyn erken bir saatinde nasylsa kimse görmez diye kyrmyzy y?ykta geçip sola döndüm ve 50 metre ilerdeki kyrmyzy y?ykta beklerken trafik polisine yakalandym ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç! Ö?len saatleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polis megafonu Bir teyzemiz yayalara kyrmyzy yanmasyna ra?men kar?ydan kar?yya geçmeye çaly?yrken‚ 10 metre öteden megafon sesi gelir polisten‚ ´´Abla‚ zaten ?i?mansyn bir de pi?man olma!´´ Hayyrly Cezalar Yer Ystanbul‚ Yenibosna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendin dinle Kocamyn arabasyny aldy?ym ve içine sigara kokusu sinmesin diye bütün camlaryny açty?ym anda en sevdi?im ?arkynyn radyoda çalmaya ba?lamasy üzerine radyonun sesini de sonuna kadar açyp dola?yrken yurdum polisinden gelen anons:´ 34 XX‚ müzi?i kendin dinle! Kendin dinle ya da parçayy de?i?tir!´ |
![]() |
![]() |
![]() |
Trafik Polisi Anonslary |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Trafik Polisi Anonslarygöztepe soyak site'sinin önünden yürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -" önüne dön, önüne dön, kendi tipine bak sen soytari " dedi ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- mecidiyeköy'de bir sabah erken,polis otosu arabanin tekine sesleniyor ; - " zabahinan ceza yazdirma zabahinan " (sabah ile demek istiyor) -------------------------------------------------------------------------------- Söförün biri trafik sykysyk iken park yasagi olan yere direksiyonu kirar ve durur ![]() ![]() ![]() - "beyaz uno çek kardesim park yasak" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "abi ekmek almaya geçiyom hemen çikacam" der ! ![]() ![]() ![]() yarim saat kadar sonra elini kolunu sallaya sallaya çikinca polis anonsu patlatir ![]() ![]() ![]() - "beyaz uno ekmek nerde lan ?" -------------------------------------------------------------------- olay çankaya'da geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -06 mn 1945 ilerleeeeeee kamyonetin megafonundan cevap geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -okeyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|