![]() |
Kadyn Milleti ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadyn Milleti !Adam gazete okurken bir ilan görmüs: "50 DOLARA SATILIK PORSCHE" ![]() Adam gözlerine inanamamis "ne bu yaaa saka mi yapiyolar" demis,ilandaki adrese gidip ögrenmek istemis ![]() ![]() ![]() Evin kapisini çalmis, kapiyi bir kadin açmis, adam gazetedeki ilani göstererek "arabayi görebilir miyim?" demis ![]() ![]() Kadin "tabi ki" deyip adami arabaya götürmüs ![]() ![]() ![]() ![]() Adam bir bakmis resmen gicir gicir muhtesem bir Porsche ![]() ![]() ![]() ![]() "Yaw insan böyle bir arabayi nasil 50 dolara satar, acaba bir arizasi falan mi var?" diye düsünmüs, bir test sürüsü yapmak istemis ![]() ![]() Kadin ona da "tabii" demis adam test sürüsünü bitirmis, araba tek kelimeyle mükemmel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adam sonunda dayanamamis ve kadina sormus: -Hanimefendi bu muhtesem arabayi 50 dolara satmak istediginize emin misiniz ![]() ![]() - Elbette eminim ![]() ![]() ![]() - Kusura bakmayin ama çok merak ettim neden böyle bir arabayi bu kadar komik bir fiyata satiyorsunuz?? Kadin "anlatayim" demis ![]() ![]() ![]() " kocam dün sekreteriyle kaçti ![]() ![]() ![]() diyerek adama bir kagit uzatmis ![]() ![]() ![]() ![]() Adam kagida bakmis söyle yaziyor ![]() ![]() "Karicigim biliyorum bana çok kizacaksin ama sonunda gerçek aski buldum ve onunla buradan gidiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|