![]() |
250 Dolara Mercedes |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 250 Dolara MercedesAdam otomobil almayy dü?ünüyor ![]() Gazetedeki ilanlara bakyyor ![]() ![]() Derken, o da ne, “250 DOLARA MERCEDES” Yanly? basylmy? deyip sayfalary çeviriyor ![]() Ertesi gün yine ayny sayfa, yine ayny ilan, “250 DOLARA MERCEDES” Hata devam ediyor diye dü?ünmü? ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün yine ayny sayfa, ayny ilan ![]() ![]() ![]() ![]() “250 DOLARA MERCEDES” Bi dakika yaa bi arayyp ikaz edeyim, yanly? yapmasynlar deyip numarayy çevirmi? ![]() ![]() ![]() ![]() Çok kibar ve güzel sesli bir bayan cevap vermi?, -Buyrun beyefendi -Hanymefendi, gazetede bir mercedes ilany var, siz mi verdiniz? -250 dolar a yeni bir süper lüks mercedes, bunu soruyorsunuz sanyrym ![]() ![]() -Yani, ilan do?ru mu? -Evet beyefendi, arabayy almak my istiyorsunuz? -Yani 250 dolar a mercedes öyle mi ![]() ![]() -Evet ![]() ![]() -A ar arab araba ara arabayy gö gö göreb görebilrimiyim? -Tabii adresi vereyim yazyn ![]() ![]() ![]() Adam hyzla yola dü?er, ?ehir dy?yndaki adresi bulur, görkemli bir malikanedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Hanymefendi, ara ara aa aarabayyyy g ggö görebilirmiyim? -Tabii ki, buyrun garaja gidelim Garajyn kapysy açylyr, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ha ha han hanymefendi, a a ara araba ça çal çaly?yyormu? -Alyn anahtarlary deneyin Adam elleri titreyerek arabaya ourur, anahtarlary takyp mar?a basar, araba saat gibi çaly?maktadyr ![]() ![]() -P pepekii, y yü yürüyormu? Diye sorar -Bahçede bir tur atyn isterseniz Adam bahçede bir tur atar, evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -?imdi ben, size 250 dolar verirsem bu arabayy alabilirmiyim yani? -Evet Beyefendi, aynen öyle Adam yine elleri titreyerek cebinden çykardy?y paralary kadyna uzatyr ![]() -Hayyrlysy olsun beyefendi, deposu da dolu, arabanyzy güle güle kullanyn Adam arabaya biner, tam gidecekken döner ve dökülür: -Hanymefendi, allaha?kyna ne olursunuz ?u i?in aslyny bana anlatyn, yoksa delirece?im! Kadyn buruk bir kahkaha atarak “pekiyi”, der ![]() -Bu benim geçen hafta sekreteri ile yurtdy?yna kaçan utanmaz e?imin byrakty?y mektup ![]() “Sevgili karycy?ym bana çok eme?in geçti, beni affet ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|