![]() |
Pazar Fykralary |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazar FykralaryYllüzyonist YLLÜZYONYST salonda bulunanlara seslenir; - ?imdi hanym seyircilerden birini, gözlerinizin önünde yok edece?im ![]() Arka syralardan bir fysylty duyulur; - Karycy?ym seni ça?yryyor ![]() ![]() ![]() ****** Son Nafaka Karysyndan bo?anmy? olan bir adam, o gün annesini görecek olan kyzyna; - Al kyzym bu zarfy ![]() ![]() ![]() Kyz annesine gitmi?; - Anne, babam bu zarfy sana gönderdi ben artyk 18 ya?yma basty?ymdan sana gönderdi?i son nafaka çekiymi? ![]() ![]() Annesi; - Peki kyzym ?imdi babana git 18 seneden sonra O’na aslynda senin gerçek baban olmady?yny söyle, sonra bir adym geri çekil ve yüzündeki ifadeyi seyret ![]() ![]() ![]() ***** Amerika'dan döner dönmez, elindeki kocaman bavulla Meclis kürsüsüne çykan Kemal Dervi?; - Bu bavulun içinde tam 14 ![]() ![]() Arkasyndan da sormu?: - Bu parayy nüfusumuza bölersek, ki?i ba?yna kaç dolar dü?er? Milletvekilinin biri, derhal aya?a kalkarak cevap vermi? - 26 milyon dolar ![]() ![]() ![]() - Ama 14 ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben, 70 milyona bölmedim ki ![]() ![]() ![]() - Kaça böldün? - 550'ye! ![]() ![]() ****** ADAM yerde yazyly bir kâ?yt bulmu?, çi?nenmemesi için kyvyryp duvar deli?ine sokmu? ![]() ![]() ![]() Gece rüyasyna ?eytan girmi?: "O kâ?ytta benim adym yazylyydy ![]() ![]() Birlikte gitmi?ler, bir kuyunun ba?ynda durmu?lar ![]() "Al bunu beline dola ![]() ![]() ![]() Kuyunun dibi altyn doluymu? ![]() ![]() ![]() ?eytan talimat vermi?: "Sen onun kafasyna i?e, byrakyr!" Bir, üç, be? byrakmyyor; son bir gayretle bir daha i?emi?, karysynyn dürtmesiyle uyanmy?: "Herif herif, yata?y batyrdyn!" Adam uyanmy? ![]() "Gusura bakma, ?eytanyn dostlu?u bele olur ![]() ******* |
![]() |
![]() |
|