Ytiraf.Com |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ytiraf.ComCinsiyet: Kadyn; Ya?: 33; Ülke: ABD Yer Bahariye, Ystanbul Ana yoldan geçmekte olan bir polis arabasyndaki megafondan bir anons yükseliyor: "X plakaly aracyn sahibi, lütfen hareket ediniz" Kar?y taraftan geçmekte olan di?er bir polis arabasynyn megafonundan duyulan anons ise ?u: "Lütfenini yiyimm Mistafaaaa" Yurdum polisi yaaaa * * * * * * Cinsiyet: Erkek; Ya?: 18; Yl: Ystanbul Trafi?in syky?yk oldu?u saatlerde Dolmabahçe´den Be?ikta?´a do?ru yürüyordum Biraz ileride trafikten dolayy yava? ilerleyen bir polis arabasy vardy Tam o syrada, polis arabasynyn yanyna motorlu bir polis yakla?ty ve bombayy patlatty´Alyrym anahtaryny Hasaaan!' * * * * * * Cinsiyet: Erkek; Ya?: 28; Ülke: Almanya Yyllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi cevirdi ve sordu: "Gençler alkol var my?", cevabymyz: "Yok valla, hepsini içtik" * * * * * * Cinsiyet: Erkek; Ya?: 26; Yl: Ystanbul Polis anonslaryna bir ek de benden Yer Amasya, Ramazan ayy Meydan tarafynda, kar?ylykly iki ?eritten birbirlerine do?ru gelen polis arabalarynyn birinden duyulan cümle: "Yftara üç tane büyük, sahura da iki küçük pide alyyoruz" Gelen cevap evlere ?enlik: "Komiserinkinde susam olmasyn Tekrar ediyorum, komiserinkinde susam olmasyn" * * * * * * Cinsiyet: Kadyn; Ya?: 31; Yl: Mu?la Arkada?ymyn sevgilisi komiser Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane orpu var Tamam' diye bir telsiz anonsu gelmi? Erkek arkada?y çok utanmy? ve hemen telsize sarylyp telsizin di?er ucundaki memura ´Bu ne biçim anons, malum kadyn deyin biz anlaryz´diye fyrça atmy? On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmu? ´Komiserim malum kadynlar orpu de?ilmi?Tamam´ * * * * * * Cinsiyet: Erkek; Ya?: 30; Yl: Ystanbul Bir arkada?ymla balyk almaya gitti?imizde, arkada?ym kovanyn içinde yüzüp çyrpynan balyklara bakyp, ´Bunlar taze mi?´diye sormu?tu Balykçy da cevaby hemen yapy?tyrdy: ´Yok abla, pil takyp oynatyyoruz´ * * * * * * Cinsiyet: Erkek; Ya?: 28; Yl: Eski?ehir Bugün radyoda duydu?um kan anonusu üzerine kan vermek için hasteneye gittim Kan vermek isteyenlere doldurtulan ve içinde bir çok sorunun oldu?u formu doldurmaya ba?ladym Sorularyn biri "Son iki yyl içinde cinsel ili?kiye girdiniz mi?" ?eklindeydi Kan alacak hem?ireyi be?endi?im ve kar?ysynda karizmayy çizdirmek istemedi?im için "evet" cevabyny i?aretledim Fakat testi hem?ireye verirken gözüm o soruya takyldy Soruyu yanly? okumu?um Me?er "Son iki yyl içinde e?cinsel ili?kiye girdiniz mi?" diye soruyormu? Sonuç: Bilimum HIV testlerinin yapylmasyny beklemek için saatlerce lobide oturdum Üstelik bu da yetmiyormu? gibi o güzelim hem?ireye de rezil oldum Neyime benim elin hem?iresini etkilemek Ver kanyny git i?te! |
|