Göz Açtyrmayan Bakkal Diyaloglary.. |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Göz Açtyrmayan Bakkal Diyaloglary..-abi bu ?ekerler ne kadar elindekiler 25 cebindekiler 50 kuru? -yemedinmi -abi 5 karton parlement versene dur arkadan aliim -tabi tabi bak ?u alt taraftaki ?ekerler daha tatly onlardan da (ç)al - yine mi yemedi çabuk byrak o ?ekeri -hangi ?ekeri elindeki ?ekeri -hee bende cebimdekileri söylüyosun sandym Evladym çabuk byrak o ?ekeri yerine -Hangi ?eker? Ne ?ekeri Yemezler velet gördüm senii -bi biskrem versem? Onu ne zaman yürüttün lan? -Senden de bi?i kaçmyyo -Bakkal amca Elinde sakladygyn sekery yeryne koyda konus -eee nolcek bu devletyn hali Bilmem sen cebyndekyleryde kutuya koyarsan iyi olcek arka cebyndekyleryde -Sende de bysy kacmyo nan ben gydyyom Donuna soktuklarynyda cykarda öle gyt -Bakkal amca bak kus gecyo Hani lan (çocuk kacar) (dysarda) Kac tane caldyn lan -5 tane Hade lan huseyynyn rekoru 8 di ogrende gel olm ogrende gel O elindekiler ne öyle evladym -?eker bakkal amca Ben sana kaç kez dedim çalmak kötü bir?eydir diye velini ça?yr yaryn gelsin -Bende kaç kez dedim ö?retmenden bakkal amca olmaz diye ne velisi ya |
|