![]() |
**Uy Sevgili U?a?um! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() **Uy Sevgili U?a?um!**Uy sevgili u?a?um! Allah’yn selami tabiidur ![]() Mektubu çok yava? yazayrum, çunkim bilirum ki, cabuk okuyamazsun ![]() ![]() Benden yana sual edersen, Allah uma pin ?ükür iyiyum, yeni pir i? puldum ![]() ![]() Emrimde yüzeyakin adam var, hepsi de sessuz sedasuz, kendi hallerinde ![]() Ne is puldugumu soraysan soyleyece?um patlama, mezarluk pekçisi oldum ![]() ![]() Bacin Emine bir u?ak do?uracak, daha erkek midur, kiz midur, pelli de?il ![]() ![]() ![]() Temel emicen de tükkan actu, o da otuza aldigini yirmipese verir, surumden kazaniyormus oyle dedi ![]() ![]() Bizim koye findukcularin Temel'i muhtar sectuk, akillu usak da ![]() ![]() ![]() ![]() Gecenlerde bir taksinin soforu koye varmis, muhtari arayu, meger yolda pir tavuk ezmus sahibini soraymus ![]() ![]() Muhtar Temel tavuga pakmis, hapu bizden degildur, pizum koyde yassu tavuk yoktur, demi? ![]() ![]() Senin kucugun Memet çok akullu bir usak cikti ![]() ![]() ![]() Anan, uy usagim ne edeysun orada demi? ![]() ![]() O da heva turumuna bakayrum demi? ![]() Cektum oni aksam karsuma, anlat bakayum su hava turumu isinu dedim ![]() Anlatti, meger ip sallanunca havanin ruzgarli oldu?unu, ip islaninca da yagmur yagdigunu anlaymis ![]() ![]() çok akillu usak vesselam ![]() ![]() ![]() Memlecetten saga pol pol havadis ![]() ![]() Yeni havadis olursa yine yazayrum ![]() ![]() ![]() Not: Mektupa para koyacaktum, ama gec akluma geldu, zarfu kapatmisum ) arkada?lar arama yaptym ama umarym önceden verilmemi?tir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|