|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bankacıların, söylemek, söyleyemedikleri, ysteyip |
![]() |
Bankacylaryn Söylemek Ysteyip De Söyleyemedikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bankacylaryn Söylemek Ysteyip De Söyleyemedikleri— Bir kredi karty ba?vurum vardy, kabul oldu mu acaba? — Ne yazyk ki 250’ye 300 oyla reddedildi ![]() — Arkada?lara kredi karty geldi bana gelmedi? — Bundan sonra arkada?larynyzy daha dikkatli seçin ![]() — Yani beyefendi on kere form doldurdum kredi karty için ![]() ![]() — Gidin, Kart Babasy türbesinde dua edin ![]() — Kartymyn limiti neden bu kadar dü?ük? — Uluslar arasy para piyasasy dengelerini bozmak istemedik ![]() — Yaryn gidip bankadaki tüm paramy çekiyorum ![]() — Bunu yaparsanyz tarih sizi affetmeyecektir ![]() — Bankamatik kartymy yuttu, ne yapaca?ym? — Sakin olun ve elinizi yava?ça kart yuvasyndan çykartyn ![]() — Ya kart, bankamatikte kaldy ve buralarda bir ?ube yok ![]() — Derhâl, yalnyz ekip gelinceye kadar siz sunî solunuma devam edin ![]() — Az önce bir faks çektim, ula?ty my acaba? — Normal miydi, yyldyrym my? — Genel müdürlü?ünüzün telefonunu alabilir miyim? — Vereyim ama kontör milletler arasy yazyyor ![]() — Ekstrem bana ula?myyor ve sürekli faiz ödüyorum ![]() — Nereden geliyor bu de?irmenin suyu ![]() — Dün kartymy kaybetmi?tim ?imdi buldum ![]() — Sayenizde ülkemizin ekonomisi %1,2 büyümü? ![]() — Ya karde?im, on dakikadyr müzik dinletiyorsunuz adama ![]() — Güzel sanatlaryn hangi dalyna tahammül edebilirsiniz ki? — Orada sizin üstünüz yok mu? — Hayyr, yary çypla?yz ![]() — Bana müdürünüzü ba?layyn, onunla görü?mek istiyorum ![]() — Ytalyanca biliyor musunuz? — Ben ?ifremi tu?ladym ve robot “böyle bir kart yoktur” dedi ![]() — Sizi korkutmak için söylemi?ler efendim, kartynyz var ![]() — Maa?ym yatmy? my acaba, bakar mysynyz? — Maa? göremiyorum ama bir servet bu gün itibarîyle hesabynyza yatmy? ![]() — Betül Hanym ile görü?üyordum, telefon kapandy ![]() — Betül Hanym az önce i?ten ayryldy, ben yardymcy olabilir miyim? — Siz bana kuryenin adresini verseniz de ben gidip alsam olmaz my? — Bunu duymamy? olayym ![]() — Sizin yeriniz nerde? — Her zaman yanynyzda ![]() — Ya beyefendi ben kartymla bir milyar nakit avans çektim ![]() — Acysyny her an hissedeceksiniz ![]() — Borcumu iki ay ödemezsem kartym takibe girer mi? — Fazla uza?a kaçamaz ![]() — Ya bir karty teslim edemediniz 10 ![]() ![]() — Haklysynyz, çok yyprandyk ikimiz de bir süre görü?mesek ![]() — Kysa vadede hangi çalgyya yatyrym yapmayy tavsiye edersiniz? — Parayy veren düdü?ü çalar ![]() — Kasadan çykty alamyyoruz, bankamyzy aramamyzy söylediler ![]() — Y?iniz dü?mese hiç arayyp soraca?ynyz yoktu vallahi ![]() — Ynanmyyorum on milyon için yedi milyon faiz gelmi? ![]() ![]() — Bunun için faks çekmeniz gerekiyor |
![]() |
![]() |
|