Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fıkra, hikayeler, karadenizde, yaanmy

Karadeniz'de Ya?anmy? Fykra Gibi Hikayeler

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karadeniz'de Ya?anmy? Fykra Gibi Hikayeler

Karadeniz'de ya?anmy? fykra gibi hikayeler

Karadeniz Fykralary Ajansy Sahibi Hikmet Aksoy, Karadenizlinin pratik zekasynyn, karakterinin, samimiyetinin, olaylara baky? açysynyn, kendine özgü mizah anlayy?yna sahip fykralaryn esin kayna?y oldu?unu belirterek, "Piyasada nasyl pek çok de?i?ik balyn yany syra bir de Anzer baly vardyr ya, bu da öyle bir ?ey Üretilen fykralar farkly, Karadeniz fykralary farkly Onlar orijinaldir" dedi

CEM YILMAZ KENDYNY FIKRALARIN YÇYNDE BULDU
Ünlü komedyen Cem Yylmaz'yn, sadece bir kez geldi?i Trabzon'da, neden daha çok program yapmady?yna ili?kin soruya, "Karadeniz turnesinde enteresan ?eyler ya?adyk Bir çok fykrada rol aldyk Trabzon'a seyahat ediyorum, bir vatanda?a sorduk, 'havaalanyna nasyl gidebiliriz?' diye, o da 'uçak havaalany my?' diye cevap verdi Neden böyle oluyor sorusunun kaba bir cevaby yok Trabzon'da bulundu?um 2 saatte 17 tane fykra ya?ayynca, ben niye burada sahneye çykyp komiklik yapyyorum ki" ?eklinde verdi?i cevap, fykra denince, neden Karadenizlilerin akla geldi?ini anlatyr nitelikte

BÖLGEDEN FIKRA GYBY YA?ANMI? OLAYLAR!

Ankara'dan ilk kez Trabzon'a gelen bir ki?i, havalimanyna otomobiliyle gelen ve ?ehrin yabancysy olan arkada?yyla bulu?tuktan sonra, Trabzonlu tanydyklaryny telefonla arar Trabzonlu, her ne kadar gelip sizi alayym dese de misafirleri, "otomobillerinin oldu?unu, tarif etmesi halinde, Boztepe'de oldu?unu söyleyen arkada?larynyn yanyna gelebileceklerini" söyler ve yola koyulurlar Tarif üzerine Yenicuma semtine kadar gelen bu ki?iler, burada yolun ikiye ayryldy?yny görünce, içinde bulunduklary otomobilin camyny indirerek, yol kenaryndaki bir Trabzonlu'ya, "Boztepe'ye hangi yoldan gidebiliriz?" diye sorar Trabzonlunun verdi?i, "?uradan dolmu? kalkyyor" cevaby, ilk kez kente gelenleri gülme krizine sokar

Ortada dosya yok

Türkiye Büyük Millet Meclisi Ba?kany Mehmet Ali ?ahin, çe?itli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Artvin'in Borçka ilçesine gelir Vatanda?larla sohbet ederken, kalabaly?y yararak güçlükle ?ahin'in yanyna yakla?an bir ki?i, "Size bir dosya vermek istiyorum" der ?ahin'in, dosyayy yanyndaki Artvin milletvekillerine verebilece?ini söylemesine ra?men, bu ki?i ysrarla, dosyayy kendisine vermek istedi?ini söyler Israr üzerine bu vatanda?y kyramayan ?ahin'in, "Tamam ver bana dosyayy" der Vatanda?yn, "Sayyn ba?kanym dosya yanymda de?il" demesi üzerine, ?ahin ve çevresindekiler kendilerini gülmekten alamaz

Uça?y dengede tutmak için

Uçakla daha önce seyahat etmeyen bir Trabzonlu, kurumu tarafyndan verilen bir görev için uçakla Ystanbul'a gider Ylk uçu?unda bazy izlenimler edinen Trabzonlu, yine uçakla geriye dönerken, pilotun kalky? syrasyndaki uyarysy üzerine, hostes ve hostlaryn, belli yerlere oturarak kemerlerini ba?lady?yny görür

Pilotun, ini? ve kalky?larda hep ayny uyaryyy yapty?yny ve her defasynda hostes ve hostlaryn ayny yerlere oturdu?unu gören Trabzonlu, dayanamayyp, hemen yakynynda oturan hosta, kysyk bir sesle, "Uça?yn ini? ve kalky?larda dengede olmasy için mu buralara oturuyorsunuz" diye sorar Kahkaha atmaktan kendini alamayan host, hem güvenlik açysyndan hem de acil çyky?larda belli görevleri oldu?u için bu noktalara oturduklaryny uzun uzun Trabzonluya anlatmak zorunda kalyr

Üye olmayan giremez

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde oturan birkaç gazeteci, yakyndaki bir çay oca?yndan çay söyler Aradan epey bir zaman geçmesine ra?men çaylar gelmez Gazeteciler merakla beklerken, bir genç çaylarla içeri girer Gazetecilerin, çaylaryn niye geç geldi?ini sormasy üzerine çaycy, "Abi, giri?te, 'üye olmayanlar giremez' diye yazyyordu Ben de içeri gireyim mi, girmeyim mi dü?ündüm Onun için geciktim" cevabyny verir

Yki tabak

Trabzon'un Uzungöl beldesine gezmeye giden 3 ki?ilik grup, bir restorana girerek, iki ayry tabakta, biri 2 ki?ilik, biri de tek ki?ilik, yöreye özgü kuymak ister Bir süre sonra garson masaya, tek tabak içinde 3 ki?ilik kuymak getirir Gruptakiler, iki yary kuymak istediklerini, neden tek tabakta 3 ki?ilik kuymak yaptyrdy?yny sordu?u garson, "Yki ayry tabak olmasyn diye hepsini bir yaptym" cevabyny verir

Hastanyn hastaly?y

Devlet Bakany Faruk Özak, Trabzon Fatih Hastanesinde bazy açyly? törenlerine katyldyktan sonra, tedavi gören hastalary ziyaret ederek, geçmi? olsun dile?inde bulunur Bir odaya girerek, tedavi gören ya?ly bir kadyna "geçmi? olsun" dile?inde bulunan Özak, yakynyna, "Neyi var" diye sorar Hasta yakynyn cevaby ise kysa olur: "Hasta"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com