![]() |
Sabah Sabah Kahkaha :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sabah Sabah Kahkaha :)Yamyam baba-o?ul balta girmemi? ormanda dola?yrken nehirde yykanan genç ve çok güzel bir kadyn gördüler ![]() O?ul sordu : -Ne dersin baba, yiyelim mi onu? Baba bir an dü?ündükten sonra : -Hayyr, bunu eve götürür, onun yerine anneni yeriz! dedi ![]() ![]() *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* Adam sünnetçi dükkanynyn vitrinine ?emsiye koymu?, biri de merak etmi? : -Yahu sünnetçi vitrininde ?emsiyenin i?i ne be? Sünnetçi fena fena bakmy? : -Peki ya vitrine ne koysaydym? ![]() *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* Adamyn biri yabancy bir ?ehirde, bir evin kapysyny çalarak ?u ricada bulunur : -Pek susadym, buralarda su bulamadym, lütfen bana bir bardak su verir misiniz? Kapyyy açan çocuk, adamyn yüzüne bakarak, kysa bir tereddütten sonra : -Ystersen ayran getireyim, der ![]() Adam bu teklifi te?ekkürle kabul ettikten az sonra, çocuk bir çanak ayran getirir ![]() Adam ayrany içtikten sonra çocuk : -Ystersen daha getireyim,der ![]() -Zahmet olur yavrum ![]() -Hayyr, zaten bu ayranyn içine fare dü?tü?ü için nasyl olsa dökecektik! Bunun üzerine, adam i?renerek, elindeki ayran çana?yny hiddetle yere atyp parçalayynca, çocuk feryady koparyr : -Anne, kapydaki adam köpe?in çana?yny kyrdy! ![]() *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* Psikolog kar?ysyndaki sinir hastasy bir genci teste tabi tutmaktadyr ![]() -Bu size neyi hatyrlatyyor?diye sorar ![]() Hasta : -Yçinde kadyn bulunan bir yata?y, diye cevap verir ![]() ![]() -Yçi kadyn dolu bir oda, der ![]() Derken, çok büyük bir dikdörtgen çizdi?inde, hasta bu sefer de : -Bu da içi kadyn dolu bir ev, deyince, psikolog dayanamaz : -Tamam beyefendi, der ![]() ![]() Ama psikolog daha lafyny bitirmeden, hasta ba?yryr : -Ne, ben mi? Aslynda sen kadyn budalasysyn be! Sabahtah beri bana terbiyesiz resimler çiziyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* Temel uçakla Trabzona gidecekmis ![]() ![]() ![]() ![]() - Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? - Temel: Hayir - Yer sahibi : Beyfendi burasi benim yerim kalkin - Temel: Hayir Yer sahibi gider Hostese basvurur ![]() - Hostes: Beyfendi burasi sizin yeriniz degil kalkarmisiniz lütfen - Temel: Kalkmam Hostes çare bulamayinca kaptana basvurur ![]() - Kaptan: Temelin kulagina bisi fisildar ve Temel gecer Arka tarafa oturur ![]() Herkes hayret etmis biz bu kadar urastik kalkmadi acaba Kaptan nasil kaldirdi bunu ![]() - Kaptan: Dedim ki Burasi Trabzona Gitmez ![]() |
![]() |
![]() |
|