Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozuk, radyo

Bozuk Radyo .....

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bozuk Radyo .....

Film ekibi, çölün kizgin güne?i altinda çekim yapmaktadir Zor ?artlar altinda çalisirlarken, ihtiyar bir kizilderili sete dogru yaklasir ve yönetmenin yanina giderek
"Yagmur, yarin !"der ve gider Sasiran yonetmen, ertesi gun yagan yagmuru hayretle izler Bu sirada ihtiyar kizilderili yine gelir ve

" Firtina, yarin!"der ve yine aniden uzaklasir Gercekten de muthis bir firtina cikar ve colu birbirine katar Yonetmen emreder

"Cabuk bana o kizilderiliyi getirin! istedigi parayi verin O olmazsa biz bu filmi bitiremeyiz!"

Adamlar, kizilderiliyi bulur ancak yasli apaci bir turlu razi olmaz En sonunda teklif edilen bir milyon dolari reddedemez ve adamlarla birlikte kampa gelir O ay boyunca,ihtiyar kizilderilinin soyledigi her sey tutar
yagmur der yagmur, çöl firtinasi der, çöl firtinasi, kavurucu sicak der, kavurucu sicak Yönetmen gayet memnun mesut durumda filmi cekmeye devam eder Derken bir gun yasli kizilderili susar ve hicbir sey soylemez Yönetmen
-""Nasil olsa gecer"" diye dusunurek bekler1 gun, 2 gun, 1 hafta, 1 ay derken yonetmenin sabry ta?ar ve kizilderiliyi bir kenara cekerek öfkeyle sorar
"Bana bak! sana bu is icin dunyanin parasini odedim! Eger susmaya devam edersen, seni buradan atacagim en sonunda !"
Kizilderili omuzlarini silker

- "Radyo,bozuldu!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com