Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bittii, feministin

Feministin Bitti?i An!

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Feministin Bitti?i An!

Bir köylü kadynyyla feminizm üzerine;

Feminist kadin: Merhaba teyze, nasilsin iyimisin?

Köylü kadyn: De get ba?ymdan görmüyon mu çama?yr yykyyom herifin donlaryny, zati sinirim tepemde

FK: Eeoo ?ey teyzecim ?indi ben seninle biraz sohbet etmek sorunlaryny dinlemek filam için geldiydim

KK: Ne edecen sen benim sorunlarymy??

FK: ?indi teyzecim bak kadyn haklary kadynlaryn ezilmesi sizlerin üzerine bi sürü yük ?ey olmasi dayak filam gibi sorunlar iste

KK: Hee biliyom biliyom, gyzym i?iniz gücünüz yok mu sizin? Herif benim herifim, döverde severde hem sen mi kurtaracan beni herifin elinden, gelip bacak kadar boyunla Ay?eeeee gyyz saaa diyom yeme o camurlary öküzün dölü!

FK: Bu noktada öküz e?iniz oluyor dimi ehehe güzel güzel sizi de bizim gibi feminist yapabiliriz y?yk var sizde

KK: Sanada çarpacam iki dane görecen çekilde ?u donlary asyym, hem neymi? o terorist gibi!

FK: Yok teyze bu feminism kadynlaryn erkeklerden üstünlü?ü

KK: He he benim herifte beni üstüne alyyo hem göbee var ya ondan

FK: Ayyy ay o daa iyidir ama bu öyle dii,l yani kadynlar erkeklerden daha üstün varlyklardyr mevzusu, aslinda sözlük anlamy e?itlik ama biz kadynlaryn üstün varlyklar oldu?unu dü?ümüyos savunuyos, çay filam içiyos bende atladym do?uya geldim, bize böyle oturtuduunus yerden feministlik olmas gibi ele?tiriler getiriliyo Ay cümle kurabildim bu arada ayy
ayakkabimin topuu sizin çamura saplanti ay napcam ben ?indi?

KK: Ben bilmem çama?yrlary astym yimeede pi?irdim herif iindi gelir

FK: Ama ama ben e?inizlede konu?çam zaten bilinçlendircem onu do?um kontrol filam

KK: Senin azyny burnunu daatyrym neyi bilinçlendircen hepsini biliyo benim aslanim Ystanboldakilerin dürttü yetmiyoda ?indi bizimkilerime göz koydun gavurun dölü seniii Ayseeeee ?u merdaneyi getir gyzzz yoksa guma geliyo üstümüzeee!

FK: Hayir ama siz beni yanly?, ahh kafam ah kicimmm ay makyajim bosulduuuuu

KK: Seni ?yrfynty seniiiiiii gaçmaaa gaçma diyoooooom

FK: Bilinç toplum ay ne diycektim ba?ka, ben ay bosver ben gidiim konken partisini de kaçyrdyk, buraya gelcez die ay

KK: Gir gyz Ayse sende içeri, nedir bu goministmidir feministmidir bunnardan çektiimis, bunlarin yüsünden hirslaniyo herifler daa beter düsman oluyo, sen git devleti zorla okul yapsin güççükten e?itsin insanlari, kocaman herif bildiinden ?a?ar my biz bilmiyomuyuz gar?i cikmayi heriflere, sen ga? kyllaryny kuafore yoldururken bisim ga?ymyz gözümüse girio burda Ebeler doum yaptIracam die anamysy a?ladiyolar hastane istiyos saalyk ocaa istiyos sen ne biliyon bunnary !

Aha gelio hemen çorbayy koyiim Memeet git sende babaaa yardym et oluum amaaan aman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com