![]() |
Bir Dost... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Dost...Bu zamana kadar bana zincir e-posta gönderen tüm dost ve arkada?laryma te?ekkürü bir borç bilirim; Sayelerinde tuvalet temizlemekte kullanyldy?yny ö?rendi?im kolayy içemez oldum ![]() Aids virüsü ta?yyan i?neler kyçyma batar korkusuyla sinemaya gidemez oldum ![]() Deodorantlar kanser yapyyor diye sayelerinde artyk bir domuz gibi kokmaya ba?ladym ![]() Telefon hattymy kullanyp bana borç takarlar korkusuyla telefonlara da cevap vermiyorum ![]() Yçinden fare ya da fare zehiri çykar diye hiçbir kutu içece?i içmiyorum ![]() Çok sevdi?im içkime ilaç koyup beni uyuturlar,organlarymy çalarlar ve buz dolu bir küvetin içinde uyanyrym diye bana yakla?anlary da tersliyorum ![]() Neyim var neyim yoksa satyp hastanede yatan ve büyük ihtimalle ölmek üzere olan çocuklara yatyrmayy dü?ünüyorum ![]() Mail listesine katylyrsam alaca?ym söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten de evden dy?ary çykamaz oldum ![]() Tuz Gölü'ne Konya'nyn katkylaryndan dolayy yemeklerim tuzsuz tatsyz ![]() Msn paraly olacak;Adam ye?erecek mi,sararacak my beklemekten de gyna geldi ![]() Excel hala ne zaman emekli olaca?ymyzy da bildirmedi ![]() Bir maili forward etmedim, ba?yma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sa?ly?ymy da kaybettim ![]() Multiplskleroz olunuyormu? diye diyet ürünleri dü?manyma bile tavsiye etmiyorum ![]() Yerli maly kullanaca?ym derken marketlerde barkodu 869 ile ba?layan ürünleri aramaktan da gözlerimin biraz daha bozuldu?unu farkettim ![]() Sevgili dost ve arkada?larymdan gelen; 'lütfen okuyunuz', 'çok önemli', 'aman virüse dikkat', 'bilmem kim para da?ytyyor', 'en az be? ki?iye yolla', 'inanmadym ama do?ruymu?', 'ki?ili?ini test et', 'tykla para yolla, tykla yardym et', 'bilmemkim seni gözetliyor', 'bilmem kime mail at, haddini bildir', 'onu yeme bunu ye' ?eklinde ba?layan kerameti kendinden menkul, nev'i ?ahsyna münhasyr bu mailler sayesinde hep beraber 'kafayy çizme'ye ne kadar yakyn oldu?umuzu da mü?ahade etmi? oldum ![]() ?YMDY: E?er bu maili 60 saniye içinde 1200 ki?iyegöndermezsen; Bilesin ki bir ku? sabah ak?am kafana syçacak ve hayaty sana dar edecektir ![]() Bir Dost ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|