![]() |
Çeşitli Fıkralar. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşitli Fıkralar.KUŞ Beyinli Fadime kumar oynuyormuş ![]() -Nasıl gidiyor kanaryam? -Kaybediyorum ![]() Bir müddet sonra yine: -Nasıl gidiyor güvercinim? -Kaybediyorum Bu konuşma bülbülüm ![]() -Neden karına hep kuş isimleriyle hitap ediyorsun? -Bu kadar kişinin içinde kuş beyinli diyemem ya!" diye fısıldamış Temel ![]() Çadırımızı Çalmışlar Karadenizli Temel ile Adanalı Birol birlikte tatile çikarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Ne oldu? Ne istisun?" -"Temelcigim ![]() söyle ![]() Temel gökyüzüne bakar ve cevap verir: -"Ha punun içun mu uyandırdun benu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Peki ![]() Artik iyice uykusu kacan Temel biraz düşünür ve feylezofca cevap verir: -"Teolojik olarak Allahun kudretinu ve kendu acizligimuzu corirum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birol cevaplar: -"Ulan hıyar ![]() ![]() ![]() ![]() O Sevmez Temel ölümcül bir hastalığa yakalanmış ![]() -Fadime ![]() ![]() -Onu benim kadar sevecekmisin ? -(ağlayarak) Evet -Onu eve alacakmısın ? -Evet -Ona güzel yemekler yapacakmısın ? -Evet Temel'im ![]() -Ona sarımsaklı yoğurtlu mantı da yapacakmısın ? -O Sevmez |
![]() |
![]() |
![]() |
Çeşitli Fıkralar. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşitli Fıkralar.AIDS Temel ölümcül hastalıga yakalanır ![]() kalmaktadır ![]() ![]() sonunda sorar : - Temel sen AIDS falan degilsin neden herkese yalan söylüyorsun? Temelde: -Haçen öylede ölücem böylede ![]() ![]() ![]() ![]() Güzellik-Aptallik Temel e sormuslar : "Güzel olmayi mi tercih ederdin yoksa aptal olmayi mi?" Temel biraz düsünmüs "Tabii ki aptalligi" demis ![]() ![]() "Güzellik geçiçidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tahliller Temel hastaneye gitmektedir ![]() ![]() "Hayrola hemserim! ![]() ![]() ![]() Parmagimi kestiler ![]() ![]() baslar ![]() ![]() niye aglamaya basladin?" ![]() ![]() ![]() ![]() geldim" ![]() ![]() Duymasin Cemal ile Temel askerde beraber nöbet tutarlarken komutanlari bir bakmis Cemal in elinde bir mektup okuyor ![]() - N apiyorsunuz demis ![]() Temel : - Sevculumden mektup celdi ![]() ![]() - Peki Cemal in kulaklarindaki pamuk ne? Temel: - Mektubu duymasin diye ![]() ![]() ![]() Temelin Vasiyeti Yolculuktan dönen Idris kahvede oturanlara sordu : - Yahu pizum Temel nasil öldi? - Kalpten cittu dediler ![]() - Vasiyetu filan var miydu? - Var idu ![]() ![]() - Cömdünüz mü? - Cömdük amma mezarinu kazarken çok kayip verduk |
![]() |
![]() |
|