Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günlüğünden, koyunun, kurbanlık

Kurbanlık Koyunun Günlüğünden..

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kurbanlık Koyunun Günlüğünden..

Bayramın 1 günü:Sevgili günlük bugün Kurban Bayramının 1 günü10 gündür elimden geleni yaptım,bi şekilde satılmamayı başardımArkalara kaçtım,yüzüme hastalıklı bi hava verdimŞansta yüzüme güldü,bu güne geldikAma bu iş boşlanmaya gelmezHer an biri çıkabilir orama-burama bakıp şu başımda dikilen herife kilomu sorabilirO da beni satamadı diye gıcık,10 kilo fazla söylerAdam inanıp alır beni,evine götürürKüçük gelir beni sever,oynarBir gün sonra o kızın babası gözlerimi bağlayıp besmele çektiği gibi bıçağı boğazıma dayayarak keserO sırada hayatım gözlerimin önünden film şeridi gibi geçerFilm de film olsa bariHep aynı kare:Ot yiyorum etrafa bakıyorum… Ot yiyorum etrafa bakıyorum… Hayat mı bu be?

Bayramın 2 günü:Sevgili günlüğüm ben eşeğimKoyunum ama eşeğimYani koyun gibi eşeğim…Sana dün ne dediysem aynısı oldu iyi mi? Şu an herifin birinin bahçesindeyimŞe saate kadar bayramlaşmaydı gelen gidendi derken beni kesmedilerAma en geç yarın bu iş biterKesecekler beni canım günlüğüm duyuyon mu?Kıyacaklar kınalı kuzunaHayırboğa moğa olsaydım sahibimin elinden kaçar sokaklarda terör estirirdimTelevizyonlardaki bütün haber bültenleri beni gösterirlerdiEn azından ölemeden meşhur olurdumAma tabiatım boğanınki kadar asabi diil kiKoyun doğduk koyun ölcez!

Bayramın 3 günü:İnanamıcan ama hala hayattayımBunlar beni kesmicek galibaAslında son gün beni salacaklar diye bi his var içimdeHaklısınİyimserlğin bu kadarına da yuhh artık!Yok yok bu defa işim zorSanırım yarına çıkmamHakkını helal et günlükçüğüm…

Bayramın 4 günü:Günlük benim benHahahahahhaha!!!! Yırttım oğlumbu sabah tam gidiodum
Adam bıçakları tülbenti hazırladı yanıma koydu’Tamam’ dedim’artık ağzımla kuş tutsam bile yolcuyum’Sonra düşündüm’Ağzımla kuş tutmak’…Tabi ya! Kuş gribiBunu bi becerirsem ağzımda kuşla beni hayatta kesmezlerDalda duran bi kuştan rica ettimGel iki dakika ağzımın içinde dur sonra uçarsın hesabıKuş gıcık çıktı ‘Hay senin kafana dedi’Ben tam kesilecekken kafamın orta yerine hacetini bıraktıBunu gören sahibim panikleyip kuş gribi olmamak için beni bıraktı’Kafana kuş pislemesi uğurdur’ derlerdi de inanmazdımBayram diye buna derim ben oğlumDeğmeyin keyfi-meeeee!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com