![]() |
İğrenç Ötesi Espriler.:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İğrenç Ötesi Espriler.:)adamın biri kızmış istemeye gelmişler İki erkek başbaşa kalırsa ne yemek yerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - yeşil domatesi neden güneşe koyarlar ? -kızarsın diye ![]() -aa niye kızayım ki ![]() -en çok araba hangi şehirde vardır ? -Kars -limon neye sıkılır? yalnız kaldığına geçen gün ben kamyonu kullanıyordum leanordovinci ![]() -ibonun selamı var -hangı ıbo ? HarİBO Soru: 77 neden ikiye bölünemez? Cevap: Çünkü sevenler ayrılamaz tek ayagi ustunde duran sey nedir???? tek ayagi ustunde duran zenci peki 2 ayagi ustunde duran sey nedir??? tek ayagi ustunde duran 2 zenci ) ![]() metroseksuel nedir i ![]() ![]() ![]() Hangi araba namaz kiliyor? Renault Clio Üşüdün mü ![]() ![]() ![]() *Evet Google Earth ![]() ![]() ![]() ![]() kel nasıl çağırılır? heykel! böghhh ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Çocuklar dinleyin ![]() Öğrenciler: din din din din ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden taşıma suyla değirmen dönmez? Çünkü taşımasu küçük bir japon kızı ![]() ![]() ![]() Soru: Kültürlü ördeklere ne denir? Cevap:Blendax ![]() ![]() ![]() x: Yeni bir yoğurt markası çıkmış ![]() y: Neymiş markası? x: Seni anan benim için doğurdu‚hamurunu benim için yoğurdu ![]() Mozomlar ikiye ayrılır: kibarmozomlar‚ kromozomlar uğur dündar bugün bol pantolon giymiş ![]() Yangın dolabını açarsam ne olur Yang çok kızar ![]() cem uzan üstünü örteyim Yolda yürürken kafasına buda heykeli düşen biri ne der ? Başıma bu da mı gelecekti ![]() ![]() -kardeş suadiye´ye nasıl giderim? +burdan kaptır sua diye diye gidersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|