Ahiret´De 2 Kadin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahiret´De 2 KadinSelam, benim adım Wanda ![]() - Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün? - Donarak öldüm ![]() - Ne kadar ![]() ![]() k![]() ![]() orkunç![]() - Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm ![]() - Peki sen nasıl öldün? - Ağır bir kalp krizi geçirdim Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum![]() - Sonra ne oldu? - Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm![]() - Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık ![]() ![]()
|
|
Ahiret´De 2 Kadin |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahiret´De 2 KadinAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Starlight Selam, benim adım Wanda ![]() - Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün? - Donarak öldüm ![]() - Ne kadar ![]() ![]() k![]() ![]() orkunç![]() - Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm ![]() - Peki sen nasıl öldün? - Ağır bir kalp krizi geçirdim Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum![]() - Sonra ne oldu? - Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm![]() - Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık ![]() ![]() ![]() Ehuehuu |
|
|
|