Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çift, demisler, doktora, gitmişlerdoktora, orta, yaşlı

Orta Yaşlı Bir Çift,Doktora Gitmişler.Doktora Demisler Ki :)+16

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Orta Yaşlı Bir Çift,Doktora Gitmişler.Doktora Demisler Ki :)+16

Orta yaşlı bir çift,doktora gitmişlerDoktora demisler ki :

"Sevişirken bizi izler misiniz?"

Doktor şaşkın şaşkın bakmış Demek bir sorunlari var Tıp adamı olarak yardım etmek zorunda "Peki" demis Çift yatağa uzanmış Doktor izlemiş ve teşhisi bildirmis:

"İkiniz de gayet sağlıklısınız Sevişmeniz fevkalade Merak edecek birşey yok Viziteniz 100 milyon Bu da faturaniz"

Ertesi hafta çift yine gelmiş doktora sevişirken bizi izle diye

Gene izlemis doktor Gene sorun yok Gene vizite 100 milyon

Her hafta çift randevu aliyor,geliyor, sevişiyor Parayı ödüyor, çıkıp gidiyor
Bir türlü bir şey bulamayan doktor sonunda dayanamamış ''Bana biraz yardımcı olun Sıkıntınız ne söyleyin?"

Adam cevap vermişs:

''Herhangi bir sıkıntımız yokBirşey bulmanızı da istemiyoruz Bu kadin evli Onun evine gidemiyoruz Ben de evliyim Benim evime de gidemiyoruz Hilton geceye 178 dolar istiyor Sheraton 182 dolar Buraya ise sadece 100 milyon ödüyoruz
Üstelik SAĞLIK SİGORTAMIZ bu 100 milyonun 85 milyonunu bize fatura karşılıği geri ödüyor"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com