Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biraz, gülelim

Biraz Gülelim Mi:)

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biraz Gülelim Mi:)

Barmen arkadaşına:
"Benim yarın akşam çok önemli bir işim var,mümkünse bir günlüğüne yerime bakar mısın?" der
Arkadaşı: "Olurda ben bu işden anlamam ki" der
"Yav kolay isteyene içkisini vero kadar Habirde iki özel
müşterim varSağır ve dilsizler onlarada baş parmakları havayı gösterirse viski aşşağıyı gösterirse bira verBir şey olursa telefonla görüşürüz" der
Ertesi akşam geç bir vakit barmenin telefonu çalarArayan
arkadaşıdırTelaşla:
"Yav arkadaş senin bu iki müşterine dediği şekilde içkilerini verdim ama bir saattir ağızları bir karış açık öylece duruyorlar,korkmaya başladım"
"Haa unuttum" der barmen "onlar kafayı bulunca şarkı söyler"

-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Temel ile Dursun bara gitmişler İlerleyen saatlerde 2 bayanla tanışmışlarMuhabbeti ilerletip bunları evlerine bile götürmüşler Tam biraz daha yakınlaşacakları sırada kadınlardan biri atılmış:
- Bakın biz dönmeyiz ona göre!
Temel:
-Olsun Bizde kalırsınız!

-*-*-*-*-*-*-*-*

Ali 3 sınıfa giden zeki bir çocukturbir gün öğretmeni Ali'ye "SİYASET" nedir diye sorar Ali düşünür ama o çocuk aklıyla cevap veremez Eve gider kitaplara bakar ama hiçbirşey anlayamaz O da babasına sormaya karar verir

-Baba, Siyaset nedir?

Baba düşünür Ali'ye uygun bir yolla anlatmak ister
-Bu evde parayı getiren kim oğlum?
-Sen
-Ben kapitalist rejimim Peki parayı alıp bizim yiyecek içecek ve giyecek gibi ihtiyaçlarımızı karşılayan kim?
-Annem
-O da hükümet Peki küçük kardeşinle kim ilgileniyor?
-Dadım
-Dadın işçi, kardeşin gelecek, sen de halksın o zaman

Ali herşeyi not alır ve uyur
Gece garip seslerle uyanır Bir de bakar ki kardeşi ağlıyor Yanına gidince altına pislediğini anlar Hemen annesini kaldırmaya gider Ama ne yaparsa yapsın anne kalkmaz Bu arada salondan gelen sesleri merak eder ve salona gider Babasıyla dadısını uygunsuz yakalayan Alinin ağzından aynen şu kelimeler dökülür:
- Kapitalist rejim işçiyi sömürüyor, hükümet uyuyor, gelecek b*k içinde, halk ne yapsın?

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Körfez Savasi’ndan önceki yillarda, Amerikali bir bayan gazeteci, kadinlarla erkeklerin toplumdaki yeri hakkinda bir yazi dizisi hazirlamak üzere Kuveyt’e gitmis

gözlemleri sirasinda ilk dikkatini çeken, kadinlarin kocalarinin 5 adim gerisinden yürüdükleriymis…

Yillar sonra ayni gazeteci tekrar bir yazi dizisi için Kuveyt’e gittiginde bu sefer bir de bakmis kadinlar önden gidiyor, kocalari 5 adim arkalarindan geliyor… bu ise çok sasirmis, hemen bir kadina yaklasip sormus:

“Bu gördügüm inanilmaz bir gelisme… peki ama bu degisikligin sebebi nedir??”

Kuveyt’li kadin cevap vermis:

“Mayinlar…”

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com