![]() |
Biraz Gülelim Mi:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biraz Gülelim Mi:)Barmen arkadaşına: "Benim yarın akşam çok önemli bir işim var,mümkünse bir günlüğüne yerime bakar mısın?" der ![]() Arkadaşı: "Olurda ben bu işden anlamam ki" der ![]() "Yav kolay isteyene içkisini ver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() müşterim var ![]() ![]() ![]() Ertesi akşam geç bir vakit barmenin telefonu çalar ![]() arkadaşıdır ![]() "Yav arkadaş senin bu iki müşterine dediği şekilde içkilerini verdim ama bir saattir ağızları bir karış açık öylece duruyorlar,korkmaya başladım ![]() "Haa unuttum" der barmen "onlar kafayı bulunca şarkı söyler ![]() -*-*-*-*-*-*-*-*-* Temel ile Dursun bara gitmişler ![]() ![]() ![]() - Bakın biz dönmeyiz ona göre! Temel: -Olsun ![]() -*-*-*-*-*-*-*-* Ali 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Baba, Siyaset nedir? Baba düşünür ![]() ![]() -Bu evde parayı getiren kim oğlum? -Sen ![]() ![]() ![]() -Ben kapitalist rejimim ![]() -Annem ![]() ![]() ![]() -O da hükümet ![]() -Dadım ![]() ![]() ![]() -Dadın işçi, kardeşin gelecek, sen de halksın o zaman ![]() Ali herşeyi not alır ve uyur ![]() ![]() Gece garip seslerle uyanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kapitalist rejim işçiyi sömürüyor, hükümet uyuyor, gelecek b*k içinde, halk ne yapsın? ![]() ![]() ![]() -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- Körfez Savasi’ndan önceki yillarda, Amerikali bir bayan gazeteci, kadinlarla erkeklerin toplumdaki yeri hakkinda bir yazi dizisi hazirlamak üzere Kuveyt’e gitmis ![]() ![]() gözlemleri sirasinda ilk dikkatini çeken, kadinlarin kocalarinin 5 adim gerisinden yürüdükleriymis… Yillar sonra ayni gazeteci tekrar bir yazi dizisi için Kuveyt’e gittiginde bu sefer bir de bakmis kadinlar önden gidiyor, kocalari 5 adim arkalarindan geliyor… bu ise çok sasirmis, hemen bir kadina yaklasip sormus: “Bu gördügüm inanilmaz bir gelisme… peki ama bu degisikligin sebebi nedir??” Kuveyt’li kadin cevap vermis: “Mayinlar…” |
![]() |
![]() |
|