Forumdaki Kız Tipleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumdaki Kız TipleriNicklerinde "girl" kullananlar: Genelde 14<x<18 yaşlarındalardır ![]() Potansiyel !m olmalarına rağmen ısrarla bunu reddetmek suretiyle erkekleri eğlendiren tiplerdir![]() Her konuya abuk sabuk yorum yazarlar![]() Karizmatik abilerle takılabilmenin yolunun çıtırlıktan geçtiğine inanırlar![]() Gerçek hayatta onları, kendilerini aşan rocker görüntülerinden tanıyabilirsiniz![]() Nicklerinde bilimum dişilik alameti kullananlar: Okurken bile insanı bi hoş eden ecnebi isimler bulurlar ![]() samaaara, helleeena, meliiiina, isabella vs (örnekler gerçeği yansıtmamaktadır)![]() Bunlar bi şekilde mutlaka konuyu kendilerine getirirler ve yorumlarında sürekli olarak zevklerinden, çılgın(!) anılarından, erkekler tarafından ne kadar beğenildiklerinden falan bahsederler![]() Nicklerinde uçan kelebek, kaçan melek, kedicik, pericik gibi masumiyet alametleri kullananlar: Ekserisi hayvanseverdir ![]() çiçekler böcekler vs![]() hümanizm bi taraftan![]() forumlardaki diğer kızlarla aralarında özel bi bağ vardır ve sürekli olarak onların yaptıkları yorumlara "çok haklısın bilmemneciiim", "sana katılıyorum bilmemneciiim" , "ay ne güzel dedin bilmemneciiim" , "üzülme bitaneciiim" şeklinde iştirak ederler![]() "r" yerine "y" , "v" yerine "f" , "z" yerine "s" kullanan sevimli (!) şeylerdir![]() gerçek hayatta tanımak sabır ister![]() (ben bu sınıfa giriyorum galiba) Nicklerinde sert kız, öfkeli hatun tribi barındıranlar: Satanik, dark, black, baldır, bacak, kabus, dehşet, acı, melankoli, küfür vs gırla ![]() imzalarında bariz bi nefret, küçümseme, sürekli memnuniyetsizlik bildiren cümleler kullanırlar![]() yorumlarında genellikle pesimist yaklaşımlar, ukalalık ve gerçekçilik hakimdir![]() acıların kadınıdır bunlar![]() sergilediklerinin aksine zayıflardır ve sürekli hata yaparlar![]() ama özel muhabbete girmedikçe zayıflıkları konusunda renk vermezler![]() sürekli daralırlar![]() itinayla daraltırlar![]() gerçek hayatta size pislikmişsiniz gibi bakan bir çift gözden tanıyabilirsiniz![]() Nicklerinde piyasa grupların, güzel vokalistlerin isimlerini kullananlar: "ben burdayım" , "shhh ben de varım" , "he heeeyy ben geldiiiim" şeklinde alakalı alakasız her konuya iki üç kelimelik cümleler yazan, dönüp dönüp bi daa yazan bi garip kızlardır ![]() ortama biraz alışınca diğer kızlarla sürtüşmeye girerler![]() erkeklerle de, kendilerini aşan uzun cümleler kurmak suretiyle sayfalarca süren didişmelere girerler ve bu onları çok mutlu eder![]() böylece farkedilmiş olduklarını düşünürler![]() toplasanız bi tane adam akıllı şey söylememişlerdir![]() gerçek hayatta farkedilmezler![]() Nickleri hiç bir kalıba sığmayan özgün tipler: Her konuda yorumları vardır ![]() herşeyden az-çok mutlaka haberdarlardır![]() halk arasında "çok bilmiş" olarak tanınırlar![]() Uslupları sempatik olanlar normal olarak forumdaki herkes tarafından sevilir fakat genelde iticilerdir![]() "bişeyi de bilme be yuh artık" dedirtirler![]() adeta mantık abidesidirler![]() Gereksiz cümle kurmazlar![]() her daim lafı gediğine oturturlar![]() "acaba bu konuda o ne demiş" şeklinde merak uyandırır ve takip edilirler![]() Gerçek hayatta hiç bir yerde rastlayamazsınız![]() Bir şekilde hafif meşrebi alamet gösterenler: Yorumlarında sürekli olarak bi ti'ye alma durumu, bi rahatlık söz konusudur ![]() uslupları kaşardır![]() kimseye zarar vermezler![]() eğlenirler![]() eğlendirirler![]() velinimetlerdir kadir kıymetleri bilinmez gerçek hayatta bıyık altı gülümsemelerinden tanıyabilirsiniz![]() Sitede yetkisi bulunan kızlar: Yorum yaparken nasıl kasarlar nasıl kasarlar fenalık gelir ![]() uzun uzun yazarlar ama yine de olaya bakış açıları pek anlaşılmaz![]() maksat muhalefet olsun![]() heleki sitenin üst düzey yöneticilerinden birinin sevgilisiyse "küçük dağları ben yarattım" edasıyla boy gösterirler![]() bir de "tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok" atasözünü çok severim ama bunun mevzuyla uzaktan yakından bi alakası yok![]() Gerçek hayatta tanımaya çalışmak gereksiz bi girişimdir![]() İstisna tipler: Yukardaki nick özelliklerinden birini taşır ama yazılanlara hiç beğenmez ![]() çünkü öyle değildir![]() Herkeste bilir onun öyle olmadığını![]() İstisna kişiliktir kendisi ama illede bunu belirtme çabasına girer ve karizmayı çizer gerçek hayatta sazan modundan bi türlü çıkamadıkları için mutlaka "ahanda bu o" dedirtirler size
|
|
Forumdaki Kız Tipleri |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumdaki Kız TipleriAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Beyazqece Nicklerinde uçan kelebek, kaçan melek, kedicik, pericik gibi masumiyet alametleri kullananlar: Ekserisi hayvanseverdir ![]() çiçekler böcekler vs![]() hümanizm bi taraftan![]() forumlardaki diğer kızlarla aralarında özel bi bağ vardır ve sürekli olarak onların yaptıkları yorumlara "çok haklısın bilmemneciiim", "sana katılıyorum bilmemneciiim" , "ay ne güzel dedin bilmemneciiim" , "üzülme bitaneciiim" şeklinde iştirak ederler![]() "r" yerine "y" , "v" yerine "f" , "z" yerine "s" kullanan sevimli (!) şeylerdir![]() gerçek hayatta tanımak sabır ister![]() Bu beni anlatıyormuş nickim peri ya ondan şettim
|
|
|
|