![]() |
Ford Şoförü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ford ŞoförüAdamın birisi şehirlerarası yolcu taşımacılığında kullanmak üzere Ford minibüs satın alır ![]() İlk sefere çıkacağı gün çok heyecanlıdır ![]() Yolcuları tepelemeye doldurur ve yola çıkar ![]() Fakat minibüsü öyle hızlı kullanmaktadır ki minibüsün en arka koltuğunda oturan 60 yaslarında bir ihtiyar amca şoföre : - 'Yavrum biraz yavaş gitsene kaza yapacaksın ![]() '' Beybaba sen Ford minibüsü bilir misin' der ![]() İhtiyar adam : 'Hayır bilmiyorum' deyince şoför ![]() -'' O zaman otur yerine bir daha isime karışma' der ![]() Neyse seyahat bu şekilde devam eder ![]() ![]() Bu arada minibüsteki yolculardan orta sıralarda oturmakta olanorta yaslı bir kadın: - ''Şoför Bey rica ederim yavaş git,evde çoluk çocuğumuz bekliyor' deyince ![]() -''Abla sen Ford minibüsü bilir misin?' deyince Kadın ![]() -'Hayır nereden bileyim' der ![]() ![]() -'O zaman sus, bana müdahale etme' der ![]() ![]() Artık minibüs öyle süratli gitmektedir ki herkesin yüreği ağzında şoförün insafa gelmesini bekler ![]() Şoförün sağında oturan adam dayanamayıp: -'Şoför Bey, yavaş gitsene canına mi sussadın' deyince Şoför:-' Abi sen Ford minibüsü bilir misin?' deyince, Adam:-' evet ulan biliyorum ne olacak!der ![]() -'İyi o zaman çabuk söyle bunun freni nerede ? |
![]() |
![]() |
|