![]() |
Şeytan'ı Kızdıran Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeytan'ı Kızdıran SözlerKadın: Neden aldattın beni? Erkek: Şeytana uydum hanim Şeytan: Hadi oradan sapık, kadını görünce salyaların aktı, benim olayla uzaktan yakından alakam yok Kız : Aman Ayla bırak Allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü ![]() ![]() Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben ya Erkek : Oğlum bak bu kızda şeytan tüyü var ![]() ![]() Şeytan: Ellimi sürdüysem şerefsizim Birinci kişi: Hadi oğlum kir artık şu şeytanın bacağını İkinci kişi: Kırayım değil mi abi? Şeytan: Durduk yere niye bacağımı kırıyorsun manyak mısın sen kardeşim? Hakim: Neden öldürdün evladım? Sanık: Aklimi şeytan çeldi efendim Şeytan: Valla bir şeyden haberim yok, hem herifte akıldan eser yok hakim bey ![]() Adam: Şeytanınız bol olsun beyler! Şeytan: Yoksa koyun gibi beni de mi çoğalttınız? Anne: Oğlum, oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur ![]() Şeytan: Yok bacım karışmam ben ![]() ![]() Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacağını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şeytan: Şşş birader, bizim oğlanı tartaklamışın diye duyduk ![]() Adam: Oo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun ![]() Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi be ya ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın: bu saate kadar nerdeydin? Erkek: şeytana uyup içeyim dedim Şeytan: yattığın hatunu da söyle yiyorsa ![]() ![]() ![]() Kadın: şeytan aldı götürdü satamadan getirdi Şeytan: seni de götürsem mi acaba? Komşu : Şeytan kulağına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri çok iyi gidiyor ![]() ![]() Şeytan : Yok ablacım sağol küpe düşünmüyorum henüz |
![]() |
![]() |
|